Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις συζητήσεις στη Γενεύη για το Κυπριακό – Έχει γίνει πρόοδος

Κουμουτσάκος: Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις συζητήσεις στη Γενεύη για το Κυπριακό – Έχει γίνει πρόοδος
Απαιτείται μια βιώσιμη λύση που θα αντέξει στον χρόνο υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Τη συγκρατημένη αισιοδοξία του για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις στη Γενεύη για το Κυπριακό εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει γίνει μεν πρόοδος αλλά παραμένουν εκκρεμότητες.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι αυτό που χρειάζεται, είναι να βρεθεί μια λύση που θα αντέξει στο χρόνο, θα είναι βιώσιμη και θα επιτρέπει και στις δύο πλευρές να ζουν ειρηνικά σε μια Κύπρο που θα είναι απαλλαγμένη από κατοχικά στρατεύματα.
Ερωτηθείς για το θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων στρατιωτικών που έφτασαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, ο κ.Κουμουτσάκος επεσήμανε ότι «είναι θέμα τιμής και κύρους να γίνει σαφές ότι σε ένα ευρωπαϊκό κράτος η δικαιοσύνη αποφασίζει ανεπηρέαστη από εξωτερικούς παράγοντες».
Όσον αφορά την πρωινή επίθεση κατά αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι «η Πολιτεία πρέπει να εξαντλήσει κάθε όριο αυστηρότητας».
Ο κ.Κουμουτσάκος έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ σημειώνοντας ότι η Δημοκρατία πρέπει να αυτοπροστατευθεί.
«Να τελειώσει η βία στην Ελλάδα.
Αυτό θα πρέπει να είναι δέσμευση όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης