Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (ΝΔ): Δεν βγαίνει το έργο με αυτήν την κυβέρνηση – Τελειώνει ο χρόνος της

Οικονόμου (ΝΔ): Δεν βγαίνει το έργο με αυτήν την κυβέρνηση – Τελειώνει ο χρόνος της
Ο τόπος χρειάζεται το συντομότερο δυνατόν πολιτική αλλαγή είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει και ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει πολιτική αλλαγή προκειμένου να σταματήσει η παραλυτική κατάσταση που βιώνει ο τόπος διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Οικονόμου.
«Ο τόπος χρειάζεται το συντομότερο δυνατόν πολιτική αλλαγή.
Δεν βγαίνει το έργο με αυτή την κυβέρνηση.
Βλέπω ότι ο χρόνος της κυβέρνησης αυτής τελειώνει και ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να παραμείνει στην εξουσία.
Πρέπει να υπάρξει πολιτική αλλαγή για να σταματήσει αυτή η παραλυτική κατάσταση, το μαρτύριο της σταγόνας και να βγει ο τόπος από το τέλμα» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Οικονόμου.
«Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Σόιμπλε δρουν αλληλοσυμπληρωματικά.
Η αδράνεια, η ιδεοληψία, η μικροκομματική πολιτική προσέγγιση του ενός τροφοδοτεί τις ακραίες απαιτήσεις του άλλου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ αναφέροντας πως η ΝΔ θέλει να κλείσει η αξιολόγηση με σωστό τρόπο.
«Οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης, η άρνησή της στις μεταρρυθμιστικές εκείνες προσπάθειες που μπορούν να απελευθερώσουν την οικονομία, η εμμονή της στις ιδεοληψίες κάθε μέρα που περνάει κάνουν χειρότερη και τη ζωή των Ελλήνων και την προοπτική ανάταξης της οικονομίας και εξόδου απ' αυτό το τέλμα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης