Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάνω από 3 τρισ. δολάρια διαθέτει για τη... διάσωση της Ελλάδας ο Αρτέμης Σώρρας - Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

tags :
Πάνω από 3 τρισ. δολάρια διαθέτει για τη... διάσωση της Ελλάδας ο Αρτέμης Σώρρας - Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές
Θα κατέβει στις εκλογές ως “Ελλήνων Συνέλευσις” με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας
Διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δισ., τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες, είναι ο Αρτέμης Σώρρας, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» του ΑΝΤ1 όπου είπε ότι θα είναι υποψήφιος με τον φορέα του στις επόμενες εκλογές, και φυσικά ότι διαθέτει εκατοντάδες δισεκατομμύρια.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα λεφτά... Υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2,8 δισ. δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο.
Ο Αρτέμης Σώρρας «αποκάλυψε», ότι αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη του από τα 600 δισεκατομμύρια, υπάρχουν άλλα 115 τρισεκατομμύρια στις ελληνικές τράπεζες τα οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις μας τα κρύβουν: «Τα δικά μου 600 δις είναι τυρόπιττες μπροστά στα 115 τρισεκατομμύρια απο τα παγκόσμια ταμεία, τα οποία είναι  πιστοποιημένα απο τις κυβερνήσεις μας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατιας» είπε χαρακτηριστικά ο καλεσμένος της εκπομπής.

«Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει μετατραπεί σε πολιτικό φορέα και στις επόμενες εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας θα είναι υποψήφιος.
Πάντως όταν πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα, ο κ. Σώρρας είχε δηλώσει ότι δεν έχει πολιτικές βλέψεις και μόνος σκοπός του ήταν να σώσει την Ελλάδα ως πατριώτης.
«Είμαστε πια πολιτικός φορέας και θα κατέβω στις εκλογές ως “Ελλήνων Συνέλευσις” με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας.
Και εγώ σήμερα είμαι πρόεδρος διορισμένος.
Θα κάνουμε συνέδριο για να δούμε αν θα είμαι πρόεδρος ή θα είναι κάποιος άλλος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης