Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Με αρκετούς εξωκοινοβουλευτικούς η κυβέρνηση της ΝΔ – Χωρίς σχέδιο ο Τσίπρας

Μητσοτάκης: Με αρκετούς εξωκοινοβουλευτικούς η κυβέρνηση της ΝΔ – Χωρίς σχέδιο ο Τσίπρας
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε πως δε θα ζητούσε εκλογές αν δεν ήταν απολύτως πεπεισμένος ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν διαθέτει κανένα πραγματικό σχέδιο για το μέλλον όπως η Νέα Δημοκρατία, σχολίασε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στη ΝΔ. και με αφορμή την συμπλήρωση σήμερα ενός χρόνου από την εκλογή του στην προεδρία της, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΝΔ ήταν ότι ήταν ταυτισμένο κόμμα με αυτό που πολλοί λένε το "παλιό"».
Η ΝΔ έχει προσφέρει πολλά, έχει κάνει και τα λάθη της.
Εμείς έχουμε κάνει γενναία αυτοκριτική και έχουμε αλλάξει πολλά στη ΝΔ».
Επίσης, επισήμανε ότι η κυβέρνηση του θα περιλαμβάνει και αρκετούς εξωκοινοβουλευτικούς, σε αντίθετο κλίμα με τον κ. Τσίπρα ο οποίος «απαξίωσε και την έννοια της "πολιτικής ανανέωσης"».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε πως δε θα ζητούσε εκλογές αν δεν ήταν απολύτως πεπεισμένος ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει, ενώ παρέθεσε και το ξεκάθαρο σχέδιο του κόμματος του για προσέλκυση επενδύσεων, μεταρρυθμίσεις, μείωση φορολογικών συντελεστών αλλά και μείωση δαπανών, προκείμενου να εξορθολογιστεί το κράτος.
Στο ερώτημα αν αυτό που εννοεί είναι πως οι μόνοι που υπάρχει περίπτωση να απολυθούν είναι αυτοί που προσλαμβάνονται ή μονιμοποιούνται παράνομα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε καταφατικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης