Πολιτική

Σπυράκη: Έτοιμη να δώσει γη και ύδωρ η κυβέρνηση για να μείνει στην εξουσία

Σπυράκη: Έτοιμη να δώσει γη και ύδωρ η κυβέρνηση για να μείνει στην εξουσία
Ετοιμάζεται να υποκύψει στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών είπε η ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι «η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει γη και ύδωρ για να μείνει στην εξουσία» διατύπωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να υποκύψει στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών».
Σε δηλώσεις της στο «Πρακτορείο 104,9Fm» η κα. Σπυράκη είπε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, γιατί η κυβέρνηση ήθελε να δημιουργήσει στους πολίτες την εντύπωση ότι διαπραγματεύεται.
«Υποθηκεύει το μέλλον της χώρας και μετά τη θητεία της και αυτό δεν πρέπει να γίνεται» υπογράμμισε η κα. Σπυράκη.
Ερωτηθείσα για τη συνάντηση Τσακαλώτου- Sapin είπε ότι περιμένουμε καλές κουβέντες αλλά και απαιτήσεις που θα ξεπερνούν το 2018, ενώ εκτίμησε ότι εάν θα επιτευχθεί το κλείσιμο της αξιολόγησης, αυτό θα γίνει αρχές Μαρτίου.
«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να βάλει ατζέντα παρά να λέει «ναι» σε όλα» είπε η κα.Σπυράκη, η οποία αναφερόμενη στο θέμα των προσφύγων, τόνισε ότι η Ελλάδα είναι υπόλογη στην ΕΕ καθώς, ενώ έχουν αποδεσμευτεί κονδύλια σχεδόν μισού δις για τη φιλοξενία των προσφύγων, αρρωσταίνουν άνθρωποι στις σκηνές.
Ερωτηθείσα για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό, υπογράμμισε ότι η ΝΔ έδωσε δείγμα γραφής καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε κανένα περιθώριο ότι θα υπάρξει διαφωνία μεταξύ κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Επανέλαβε την πάγια θέση της ΝΔ για εγγυήσεις και στρατεύματα κατοχής και εξέφρασε την επιφύλαξή της για το εάν θα υπάρξει τελικά συμφωνία, αφού, όπως είπε, η Τουρκία δεν προσέρχεται με διάθεση για λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης