Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Η κυβέρνηση με τις λανθασμένες επιλογές της προκαλεί θανατηφόρο σπιράλ ύφεσης στην οικονομία

tags :
ΔΗΜΑΡ: Η κυβέρνηση με τις λανθασμένες επιλογές της προκαλεί θανατηφόρο σπιράλ ύφεσης στην οικονομία
Αντιλαμβάνεται το οικονομικό επιτελείο την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκαλείται στην πραγματική οικονομία διερωτάται η ΔΗΜΑΡ
Για λανθασμένες επιλογές που προκαλούν θανατηφόρο σπιράλ ύφεσης στην οικονομία κατηγορεί την κυβέρνηση η Δημοκρατική Αριστερά σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν το οικονομικό επιτελείο να μελετά την παράταση εφαρμογής του «κόφτη» και μετά το 2018 καθώς και τη μείωση του αφορολόγητου.
«Η κυβέρνηση ανταποκρίνεται όλο και περισσότερο στο ρόλο του "προκρούστη" στην οικονομία αγνοώντας τις επιπτώσεις αλλά και το θανατηφόρο σπιράλ ύφεσης που προκαλεί στην κοινωνία στους επαγγελματίες και τους οικογενειακούς προυπολογισμούς με τις λανθασμένες επιλογές της.
Πριν ακόμα κοπάσει η φοροκαταιγίδα του 2016-17 και πριν καν  ξεκαθαρίσει με εγκυκλίους την απίστευτη κατάσταση που έχει δημιουργήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες και τα μπλοκάκια, επανέρχονται στον "τόπο του εγκλήματος".
Συζητούν με τους δανειστές την  παράταση εφαρμογής του «κόφτη» και μετά το 2018 με  μείωση του αφορολόγητου ορίου, και μείωση των συντάξεων και μισθών παράλληλα με νέα μέτρα στο σκέλος των εσόδων.
Συνεχίζουν την αυτοκτονική πολιτική της διαρκούς αύξησης των φόρων.
Άραγε αντιλαμβάνονται στο οικονομικό επιτελείο την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκαλούν στην πραγματική οικονομία;» διερωτάται η Δημοκρατική Αριστερά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης