Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η αντίδραση του Ποταμιού για τον Ιλχάν Αχμέτ: Αστείο και θλιβερό μαζί - Το πρωί Ποτάμι, το μεσημέρι ΠΑΣΟΚ

Η αντίδραση του Ποταμιού για τον Ιλχάν Αχμέτ: Αστείο και θλιβερό μαζί - Το πρωί Ποτάμι, το μεσημέρι ΠΑΣΟΚ
Η κα Γεννηματά άνοιξε πρώτη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σχολιάζει το Ποτάμι
«Αστείο και θλιβερό συνάμα» είναι, σύμφωνα με το Ποτάμι, το γεγονός ότι ένας βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ.
Με αυτόν τον τρόπο, και χωρίς να τον ονοματίσει, το Ποτάμι σχολιάζει την απόφαση του Ιλχάν Αχμέτ να ανεξαρτητοποιηθεί, με απώτερο σχέδιο να συμπορευτεί με το ΠΑΣΟΚ.
«Η κυρία Γεννηματά άνοιξε πρώτη - πριν και από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες - τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», αναφέρει σκωπτικά το Ποτάμι και προσθέτει: «Ένας Βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ.
Χωρίς καμία πολιτική διαφωνία με το κόμμα του και ενώ πάντα επικροτούσε τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Ποταμιού για τη χώρα αλλά και για τη μειονότητα που εκπροσωπούσε».
Παράλληλα, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο με κάθε νέα δημοσκόπηση βλέπει τα ποσοστά του να μειώνονται, υπογραμμίζει ότι «οι ευθύνες α υτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες.
Δηλητηριάζουν ξανά την δημόσια ζωή».
Σύμφωνα με το Ποτάμι, «τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες άλλων κομμάτων».
«Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και - φευ - της εξουσίας», προειδοποιεί το Ποτάμι, το οποίο σχολιάζει, ακόμα, για το ΠΑΣΟΚ ότι «τελικά, όντως επιστρέφει στο παρελθόν».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης