Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ψέριμο Κουρουμπλής και Σαντορινιός: Θα συνεχιστεί η προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων

Στην Ψέριμο Κουρουμπλής και Σαντορινιός: Θα συνεχιστεί η προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων
Τι ζήτησαν οι κάτοικοι του νησιού από την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας
Επίσκεψη στην Ψέριμο, πραγματοποίησαν σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Π. Κουρουμπλής και ο υφυπουργός, Ν. Σαντορινιός, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των κατοίκων.
Η ηγεσία του υπουργείου έφθασε στην Ψέριμο με σκάφος του Λιμενικού από την Κω, ενώ τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καλύμνου, Γ. Γαλουζής και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ συζήτησαν με τους κατοίκους του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Σαντορινιός σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε «είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των μικρών νησιών».
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Κουρουμπλής το ίδιο ανέφερε στους κατοίκους του νησιού και σημείωσε ότι η προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα.
Οι κάτοικοι του νησιού, μεταξύ άλλων έθεσαν το θέμα της έλλειψης γιατρού στο νησί, για το οποίο ο κ. Κουρουμπλής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι θα επιχειρηθεί να δοθεί σύντομα λύση σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας και εάν αυτό δεν καταστεί δυνατόν, να καλυφθούν οι ανάγκες του νησιού με την παρουσία γιατρού, έστω και κάποιες μέρες της εβδομάδος.
Ακόμη, οι κάτοικοι του νησιού ζήτησαν να υπάρξουν καλύτερες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και όπως ανακοινώθηκε,  ήδη το υπουργείο προσπαθεί  να δρομολογήσει πλοίο στη γραμμή Μαστιχάρι (Κω) - Ψέριμο - Κάλυμνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης