Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρακόπουλος: Τα Εξάρχεια είναι εκτός του ελέγχου της κυβέρνησης - Η ΝΔ θα επιβάλλει το νόμο

Χαρακόπουλος: Τα Εξάρχεια είναι εκτός του ελέγχου της κυβέρνησης - Η ΝΔ θα επιβάλλει το νόμο
Το άβατο των Εξαρχείων εξελίσσεται σε φυτώριο νέων τρομοκρατών
Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης για την ανυπαρξία της στην περιοχή των Εξαρχείων άσκησε ο ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «το ... Εξαρχιστάν είναι εκτός του ελέγχου της Πολιτείας» αναφερόμενος στους πυροβολισμούς, την περασμένη εβδομάδα, εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ που φυλάνε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
«Το άβατο των Εξαρχείων εξελίσσεται σε φυτώριο νέων τρομοκρατών» υπογράμμισε λέγοντας ότι «για τη ΝΔ μια από τις βασικές προτεραιότητες είναι ο νόμος να επιβληθεί παντού, χωρίς εξαιρέσεις και εκπτώσεις, και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρουμε».
Αναφερόμενος στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ επισημαίνει ότι οι χιονισμένες σκηνές των μεταναστών και των προσφύγων αμαύρωσαν διεθνώς την εικόνα της Ελλάδας, ενώ προσθέτει πως η κυβέρνηση κινήθηκε ασυντόνιστα και καταστροφικά.
Όσον αφορά στη δικαίωση των ενστόλων από το Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με το μισθολογικό τους, υπογραμμίζει ότι η ΝΔ, ως κυβέρνηση, θα εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ.
Για το Κυπριακό, ο Μ. Χαρακόπουλος σημειώνει ότι «οφείλουμε να μείνουμε σταθεροί στις εθνικές γραμμές που συμφωνήθηκαν το προηγούμενο διάστημα».
Σχετικά με την αξιολόγηση αναφέρει ότι "με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης έχει καθυστερήσει δραματικά".
Παράλληλα, εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να αναγκαστεί μπροστά στα τεράστια αδιέξοδα, να οδηγηθεί σύντομα σε εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης