Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Φυσικά και ζητάμε εκλογές - Όσο μένει ο Τσίπρας στην εξουσία η Ελλάδα χάνει χρόνο

Γεωργιάδης (ΝΔ): Φυσικά και ζητάμε εκλογές - Όσο μένει ο Τσίπρας στην εξουσία η Ελλάδα χάνει χρόνο
«Δεν ζητάμε εκλογές γιατί αδημονούμε να γυρίσουμε στις καρέκλες», ανέφερε ο αντιπρόεδρος τη ΝΔ, Α. Γεωργιάδης
«Φυσικά και ζητάμε εκλογές», ανέφερε από την Πάτρα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδ. Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκδήλωση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
«Μακάρι σήμερα να ήταν μια προεκλογική συγκέντρωση και όχι μια εκδήλωση κοπής πίτας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «δεν ζητάμε εκλογές γιατί αδημονούμε να γυρίσουμε στις καρέκλες όπως ψευδώς λένε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι».
Κατά τον ίδιο, «όσο μένει ο κ. Τσίπρας στην εξουσία η Ελλάδα χάνει χρόνο.
Πρέπει ο κ. Τσίπρας να φύγει από την πρωθυπουργία όσο γίνεται γρηγορότερα.
Γι' αυτό ζητάμε εθνικές εκλογές.
Δεν ζητάμε για να γυρίσουμε στην καρέκλα.
Ζητάμε, διότι σε λίγο δεν θα υπάρχει χρόνος για να κάνουμε αυτά που πρέπει».
Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «η παράταξη της ΝΔ πάντα με όρους εθνικής ευθύνης αντιμετώπιζε τις κρίσιμες στιγμές του τόπου και δεσμευόμαστε ότι αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον», ενώ χαρακτήρισε καταστροφική για τη χώρα και τους πολίτες την επιστροφή στη δραχμή.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Φ. Κουβέλη, τόνισε ότι ο κ. Κουβέλης «κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κάνει μηδενιστική αντιπολίτευση και ότι οι εκλογές δεν πρέπει να συμβούν γιατί θα βλάψουν τον τόπο, διότι ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα.
Προσέξτε, αυτό το είπε ο κ. Φώτης Κουβέλης που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά τον Δεκέμβριο του ’14 και έφερε αυτούς του άχρηστους στην εξουσία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης