Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης: Νέα μέτρα πέραν των συμφωνηθέντων δεν ψηφίζει η ελληνική κυβέρνηση

Φλαμπουράρης: Νέα μέτρα πέραν των συμφωνηθέντων δεν ψηφίζει η ελληνική κυβέρνηση
«Είμαι περήφανος για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Α. Φλαμπουράρης
«Νέα μέτρα πέραν των συμφωνηθέντων, δεν ψηφίζει η ελληνική κυβέρνηση», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Α. Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του  στη Real News, εκτιμώντας ότι η β’ αξιολόγηση θα κλείσει πολύ σύντομα.
Όπως είπε, εάν οι δανειστές προκαλέσουν το «απόλυτο αδιέξοδο», «ούτε παραλογισμούς θα υπογράψουμε, ούτε θα επιτρέψουμε να πέσουν στο κενό οι θυσίες του λαού μας».
Ο ίδιος σε ερώτηση για το αν αποκλείει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος είπε «στις μέρες που ζούμε, δεν αποκλείω τίποτα», ενώ για το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα και «λύση με ESM και νέο μνημόνιο, κατά δήλωση του Schaeuble, αφού ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση «νέα μέτρα πέραν των συμφωνηθέντων, δεν ψηφίζει», ανέφερε πως «ο κ. Σόϊμπλε δεν είναι επιτρεπτό -και ακόμη περισσότερο- ηθικό να επιδιώκει νέο μνημόνιο» και πως «η Ευρώπη δοκιμάζεται με αυτές τις εμμονές».
Ακόμη, ο κ. Φλαμπουράρης κάλεσε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντη, «να προστατευθεί από τις μικροπολιτικές συνήθειες των παραδοσιακών κοινοβουλευτικών κομμάτων», ενώ για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και υπό ποιες προϋποθέσεις θα πρότεινε συμμετοχή της στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, απάντησε πως «το θέμα είναι να μπει η Δημοκρατική Συμπαράταξη στην κυβέρνηση ή η Δημοκρατική Συμπαράταξη να καταλάβει ότι έχει εκτραπεί από την ιστορική της παράδοση και συμμαχεί απροκάλυπτα με τον νεοφιλελευθερισμό;».
«Αν το αντιληφθεί, βλέπουμε» πρόσθεσε.
Περαιτέρω, ανέφερε ότι δεν ανησυχεί για «το αξιόλογο άνοιγμα που δεν κατόρθωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριό του»,  καθώς «θα προχωρήσουμε όλοι μαζί, όταν συνειδητοποιηθεί ότι μπορεί να μην γίνονται αυτά που θελήσαμε, αλλά είναι εξίσου σπουδαίο να αποκρούεις σκοταδιστικά σχέδια σε βάρος του λαού σου».
Και κατέληξε λέγοντας «είμαι περήφανος για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης