Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Mattarella 17-18/1 μετά από πρόσκληση του Παυλόπουλου – Οι συναντήσεις που θα έχει

Στην Αθήνα ο Mattarella 17-18/1 μετά από πρόσκληση του Παυλόπουλου – Οι συναντήσεις που θα έχει
Ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, S. Mattarella, θα βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Ιανουαρίου
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλοπούλου, ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Sergio Mattarella.
Ο κ. Mattarella θα βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.
Η άφιξη του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αναμένεται το πρωί της Τρίτης 17/1 και θα ακολουθήσει στις 12:15 η κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ λίγη ώρα μετά, στις 12:25 θα βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει η επίσημη τελετή υποδοχής του Ιταλού Προέδρου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπιο Παυλόπουλο.
Στη συνέχεια οι δυο άντρες θα έχουν κατ’  ιδίαν συνάντηση και οι διευρυμένες συνομιλίες οι 2 αντιπροσωπείες, ενώ το απόγευμα αναμένεται η άφιξη του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας στη Βουλή των Ελλήνων, όπου και θα έχει συνάντηση με Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Ν. Βούτση.
Την  Τετάρτη 18/1 ο Ιταλός Πρόεδρος θα επισκεφτεί το Μουσείο Ακρόπολης, παρουσία του Έλληνα ομολόγου του Πρ. Παυλόπουλου, ενώ θα τον υποδεχτεί η Υπουργός Πολιτισμού, Λ. Κονιόρδου.
Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Ίδρυμα Αλ. Ωνάσης, ενώ στις 16:30 αναμένεται η αναχώρηση της Ιταλικής αντιπροσωπείας με προορισμό τη Ρώμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης