Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοινή συνεργασία Αθήνας – Λευκωσίας για το Κυπριακό – Σε διαρκή επικοινωνία Τσίπρας – Αναστασιάδης

Κοινή συνεργασία Αθήνας – Λευκωσίας για το Κυπριακό – Σε διαρκή επικοινωνία Τσίπρας – Αναστασιάδης
Πώς σχολιάζει ο Ελληνοκυπριακός Τύπος τον απόηχο των διαπραγματεύσεων στη Γενεύη
Για κοινή συνεργασίας Αθήνας – Λευκωσίας και για διαρκή επικοινωνία Αναστασιάδη – Τσίπρα στον απόηχο των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Γενεύη κάνει λόγο ο Ελληνοκυπριακός Τύπος, ο οποίος εξακολουθεί στα πρωτοσέλιδα του να αναφέρεται στις εξελίξεις στο Κυπριακό.
Η εφημερίδα «ΧΑΡΑΥΓΗ» υπογραμμίζει ότι «Αθήνα -Λευκωσία συντονίζουν τις κινήσεις τους, ότι θετικά βλέπει τη διαδικασία η Άγκυρα, υπογραμμίζοντας ότι η νέα γενιά Κυπρίων δεν αντέχει χωρίς λύση».
Από την πλευρά της η εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» τονίζει ότι «στα προεδρικά χέρια η κοινή στρατηγική, Πρόεδρος Αναστασιάδης και Αλέξης Τσίπρας σε διαρκή επικοινωνία» ενώ ο «ΠΟΛΙΤΗΣ» κάνει λόγο για «πυρετό προετοιμασιών για το νέο Μον Πελερέν» αναφέροντας δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν υπάρχει καμία  διάσταση με Λευκωσία και ότι υλοποιεί με επιτυχία τη στρατηγική μας ο Κοτζιάς».
Η εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» υποστηρίζει ότι «με πλήρη εξάρτυση Κύπρος και Ελλάδα στο Μον Πελερέν, ο πρόεδρος Αναστασιάδης μελετά ονόματα τεχνοκρατών» και επισημαίνει δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουοργού ότι «δεν θα εγκαταληφθεί η ασφάλεια της Κύπρου».
Από την πλευρά του «Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» υποστηρίζει ότι «μέσω της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Τσαβούσογλου ζήτησε οι Τούρκοι πολίτες να απολαμβάνουν τις τέσσερεις ελευθερίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης