Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Κάνουμε μια νέα αρχή – Κοιτάμε μπροστά, δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες

Γεννηματά: Κάνουμε μια νέα αρχή – Κοιτάμε μπροστά, δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες
Το ότι φεύγουν από το Ποτάμι πρέπει να τους απασχολήσει και να κάνουν την αυτοκριτική τους είπε η κα.Γεννηματά
Την θέση ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη κάνει μια νέα αρχή, ότι κοιτά μπροστά και ότι σε αυτή τη νέα πορεία δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες διατύπωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
«Ο καθένας έχει τα δίκια του, άλλος περισσότερος, άλλος λιγότερο, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή, κοιτάμε μπροστά και όλοι πρέπει να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Γεννηματά, η οποία χαρακτήρισε «θετικό βήμα τη συμμετοχή του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη».
«Χωρίς την ενότητα δεν μπορούν να γίνουν παραπέρα βήματα» είπε η κα.Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι «όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Δημοκρατική Συμπαράταξη».
«Το κάλεσμά μας να έλθουν μαζί μας είναι ανοικτό, αλλά είναι για τώρα, όχι για λίγο πριν τις εκλογές» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενη στην κίνηση της ομάδας Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη
Για τις αιχμές που εξαπέλυσε εναντίον της ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την προσχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η κα. Γεννηματά έκανε λόγο για «άδικη κριτική» τονίζοντας ότι «δεν καλέσαμε κάποιον σε αποστασία».
«Το ότι οι βουλευτές φεύγουν από το Ποτάμι πρέπει να τους απασχολήσει και να κάνουν την αυτοκριτική τους», υπογράμμισε η κα.Γεννηματά, προσθέτοντας ότι το Ποτάμι ήταν εκείνο που αποχώρησε από τον διάλογο με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
«Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουμε πίσω αυτούς που πήγαν να βρουν στασίδι και καρέκλα στην εξουσία.
Εμείς δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός
Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης