Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπανάτσιου (υφ. Οικονομικών): Αν το ΔΝΤ θέλει να φύγει, εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση

Παπανάτσιου (υφ. Οικονομικών): Αν το ΔΝΤ θέλει να φύγει, εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση
Κόκκινη γραμμή το αφορολόγητο, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους φόρους τονίζει η υφυπουργός Οικονομικών
Την θέση πως εάν το ΔΝΤ θέλει να φύγει από το ελληνικό πρόγραμμα, η κυβέρνηση δεν θα φέρει καμία αντίρρηση διατύπωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.
Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η κα.Παπανάτσιου απέκλεισε το ενδεχόμενο μείωσης του αφορολόγητου, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση.
Επιπλέον, υποστήριξε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους φόρους, καθώς όπως είπε, «ό,τι ψηφίστηκε, ψηφίστηκε», υπογραμμίζοντας πως η αξιολόγηση θα κλείσει το επόμενο διάστημα διότι, «η ελληνική κυβέρνηση έχει καλύψει το 95% των ζητημάτων».
Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο μείωσης των έμμεσων φόρων στο μέλλον, η υφυπουργός υποστήριξε ότι είναι εφικτό να γίνει «αν πιάσουμε τους στόχους και υπάρξει μείωση της φοροδιαφυγής που επιχειρείται με τη χρήση του πλαστικού χρήματος».
Η κα.Παπανάτσιου είπε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι, θα είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν POS ενώ επεσήμανε ότι εξετάζεται εξαίρεση των περιπτέρων από τη χρήση μηχανημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης