Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης (ΝΔ): Η Ε.Ε. χρειάζεται μια Ελλάδα συμμέτοχη στις λύσεις και όχι στην ανακύκλωση των προβλημάτων

Καλαφάτης (ΝΔ): Η Ε.Ε. χρειάζεται μια Ελλάδα συμμέτοχη στις λύσεις και όχι στην ανακύκλωση των προβλημάτων
«Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και άρα πολιτική αλλαγή», τόνισε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Δεν πείθουν πια, ούτε στο εξωτερικό, αλλά ούτε στο εσωτερικό, οι ανέξοδες ρητορείες για μια πιο κοινωνική Ευρώπη, από μια κυβέρνηση που ενεργεί σε πλήρη αναντιστοιχία με τη ρητορική αυτή, επιδεινώνοντας τα προβλήματα που σχολιάζει.
Την εκτίμηση αυτή διατυπώνει ο Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως η ενίσχυση του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήδη προωθείται με πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από την φιλελεύθερη πλειοψηφία της, προεξάρχοντος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker, και τις οποίες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποδείχτηκε ως τώρα ανίκανη να αξιοποιήσει επαρκώς.
Η ΝΔ πιστεύει πως η λιτότητα μπορεί να νικηθεί με την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας μέσω της πραγματικής - όχι της εικονικής - απασχόλησης, μέσα από τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, σύμφωνα με τον κ. Καλαφάτη.
Μια αντίληψη που, σύμφωνα με τον ίδιο, αντιμάχεται ιδεοληπτικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, οικοδομώντας στη χώρα μας αντιεπενδυτικό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον.
«Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και άρα πολιτική αλλαγή», τόνισε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλήγοντας ότι «η Ευρώπη χρειάζεται μια Ελλάδα συμμέτοχη στις λύσεις και όχι στην ανακύκλωση του προβλήματος».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης