Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μουλόπουλος: Η θητεία μου στο ΔΟΛ με ώθησε να αναμειχθώ στη διάσωση του Οργανισμού

Μουλόπουλος: Η θητεία μου στο ΔΟΛ με ώθησε να αναμειχθώ στη διάσωση του Οργανισμού
«Η 30χρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων»
Απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή του ως επικεφαλής στα έντυπα του ΔΟΛ δίνει ο πρώην βουλευτής και πρόεδρος του δ.σ. της εφημερίδας «Αυγή», Βασίλης Μουλόπουλος.
«Η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου ότι «είναι ο ορισμός της διαπλοκής, της συναλλαγής και κάθε λογής μεθοδεύσεων ελέγχου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».
«Μετά το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών η Κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της.
Η στάση της προς τους εκδότες:
Πρώτα τους κατήγγειλε ως διαπλεκόμενους.
Στη συνέχεια συναλλάχθηκε μαζί τους.
Τώρα χρησιμοποιεί δικαστικές εκκρεμότητες και εκβιάζει.
Με αυτόν τον τρόπο τοποθετεί ως τοποτηρητή της τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της “Αυγής” στον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.
Δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία.
Ο πλουραλισμός, η πολυφωνία και η ίδια η Δημοκρατία θα αποδειχθούν πολύ ισχυρότερες από τα άθλια σχέδια της Κυβέρνησης», συμπλήρωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης