Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Ο Μητσοτάκης θα πάει στο Μαξίμου αν τον καλέσει ο Τσίπρας

tags :
Κακλαμάνης: Ο Μητσοτάκης θα πάει στο Μαξίμου αν τον καλέσει ο Τσίπρας
«Τώρα το αν καταλήξουν σε κοινή θέση, δεν μπορούμε να το πούμε εκ των προτέρων»
Θετικός εμφανίζεται σε μια ενδεχόμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τη διαπραγμάτευση ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, σε δηλώσεις του στον Real FM.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ έμπρακτα έχει συμπαρασταθεί στην κυβέρνηση σε εθνικά θέματα, φέρνοντας ως παράδειγμα τη στάση του κόμματός του στο Κυπριακό και διερωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας δεν κάνει τα ίδια για τα αγκάθια στη διαπραγμάτευση.
Σε ερώτηση για το αν ο αρχηγός της ΝΔ θα ανταποκριθεί και σε μια ενδεχόμενη πρόσκληση Τσίπρα για την συγκρότηση εθνικής γραμμής για την διαπραγμάτευση, ο αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι «τη βασική απόφαση την παίρνει ο αρχηγός του κόμματος.
Το σίγουρο είναι ένα. Ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πάει (σ.σ. στο Μέγαρο Μαξίμου), όπως πήγε για το κυπριακό, θα πάει να μιλήσει με τον κ. Τσίπρα.
Ένα από τα αγκάθια είναι τα εργασιακά, είναι η ενέργεια και είναι το δημοσιονομικό κενό [...] Τώρα το αν καταλήξουν σε κοινή θέση αυτό δεν μπορούμε να το πούμε εκ των προτέρων».
Για την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και τη στοχοποίηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως παράγοντα που επιθυμεί την αποσταθεροποίηση της χώρας ο Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «όποτε τα κάνουν θάλασσα, ψάχνουν για εσωτερικούς εχθρούς. Η ΝΔ είναι η επερχόμενη πολιτική δύναμη.
Μόνο ηλίθιοι πρέπει να ήμασταν για να ευχόμασταν πρώτον την καταστροφή της χώρας που είναι έξω από την ιδεολογία μας, αλλά και πρακτικά να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση σε μια διαλυμένη χώρα και να τα έχουμε όλα στην πλάτη μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης