Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μετωπική Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή – Στο επίκεντρο το κλείσιμο της αξιολόγησης

Μετωπική Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή – Στο επίκεντρο το κλείσιμο της αξιολόγησης
Η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση ΣΤΗ Βουλή αφορά τα προβλήματα των αγροτών
Μια ακόμα οξεία αντιπαράθεση αναμένεται να έχουν σήμερα στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ .Μητσοτάκης με αφορμή την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τα προβλήματα των αγροτών.
Η συζήτηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 σήμερα το πρωί, αναμένεται αναπόφευκτα να κινηθεί και πέραν του αγροτικού ζητήματος καθώς είναι βέβαιο πως ο πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα φλέγοντα πολιτικά και οικονομικά θέματα, με κύριο ζήτημα την αξιολόγηση.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του πρωθυπουργού, ο οποίος θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις αλλά και στο πώς σκοπεύει να κινηθεί στο θέμα της αξιολόγησης το επόμενο διάστημα.
Πάντως τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναμένεται να ασκήσουν δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση που παρατηρείται στις επαφές με τους θεσμούς και στην ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επιτεθεί στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση που καταγράφεται στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης ενώ θα επαναλάβει το αίτημα του για την ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές και να υπάρξει πολιτική αλλαγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης