Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά προς Τσίπρα: Επιχειρείτε να στήσετε το ΣΥΡΙΖΑ news – Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την Αριστερά

Γεννηματά προς Τσίπρα: Επιχειρείτε να στήσετε το ΣΥΡΙΖΑ news – Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την Αριστερά
Σε αδιέξοδο η ελληνική ύπαιθρος, δοκιμάζονται αγρότες και κτηνοτρόφοι υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή και τις εξελίξεις στο ΔΟΛ εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά κατά την ομιλία της στη Βουλή με αφορμή την προ ημερησίας διάταξη συζήτηση για τα προβλήματα των αγροτών.
«Δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news.
Αφήστε τα περί άδολης σχέσης του με το συγκρότημα.
Πρόκειται για προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ένα «μέρος του τραπεζικού συστήματος χρησιμοποιείται απροκάλυπτα για να ελέγξετε την ενημέρωση».
«Ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων.
Το πιο σύγχρονο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά.
Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά» είπε η κα.Γεννηματά αναφερόμενη στο εν λόγω θέμα προειδοποιώντας ότι «η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη».
Η κα.Γεννηματά συνέχισε την κριτική της κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για κυβέρνηση που παραπαίει, για κυβέρνηση που είναι ηθικά και πολιτικά ηττημένη.
«Εμείς δεν θα πηδήξουμε στα τρακτέρ, όπως εσείς, αλλά ερχόμαστε στη Βουλή για να προλάβουμε τα γεγονότα» τόνισε η κα.Γεννηματά, η οποία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εξαπάτησε τους αγρότες με τις υποσχέσεις του.
«Η σημερινή κατάσταση έχει υπογραφή. ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και σημείωσε ότι «η κυβέρνηση επιβάρυνε τους αγρότες με μια ντουζίνα βάρη».
Ταυτόχρονα, κατέθεσε 12 επεξεργασμένες προτάσεις για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, εξηγώντας ότι ζήτησε τη συζήτηση για να καταστήσει σαφές ότι η χώρα χρειάζεται έντονη περιφερειακή ανάπτυξη, με πρωταγωνιστή τον πρωτογενή τομέα σ’ όλη τη χώρα.
Η Φώφη Γεννηματά επέκρινε την κυβερνητική τακτική στο ζήτημα της αξιολόγησης, λέγοντας ότι βρίσκεται στα «πρόθυρα συμβιβασμού ενός ηττημένου».
«Συζητάτε πρόσθετα μέτρα.
Έχετε δεχθεί μόνιμο κόφτη, μείωση αφορολόγητου, ελπίζω όχι και ομαδικές απολύσεις», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα υπογράμμισε ότι δεν έχει νομιμοποίηση και εντολή για 3ο μνημόνιο plus, ούτε και για τέταρτο.
Η κα.Γεννηματά υποστήριξε ότι είναι αναγκαίο να διαμορφωθεί μια εθνική γραμμή για τα θέματα της οικονομίας, τονίζοντας ότι απαιτείται ισχυρή κυβέρνηση για να την υλοποιήσει, καθώς στους σκληρούς δανειστές δεν χρειάζονται λεονταρισμοί, αλλά τεκμηριωμένες αντιπροτάσεις και συνεννόηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης