Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση περνάει σε άλλη πίστα – Αναλαμβάνει τους δημοσιογραφικούς ομίλους

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση περνάει σε άλλη πίστα – Αναλαμβάνει τους δημοσιογραφικούς ομίλους
Στόχος της κυβέρνησης η παραμονή στην εξουσία υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι η κυβέρνηση περνάει σε άλλη πίστα διατύπωσε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στην υπόθεση του ΔΟΛ και της εμπλοκής του Β. Μουλόπουλου.
«Μετά από τις προσπάθειες συνεννόησης με τη διαπλοκή, μετά από πολλά γεύματα, πολλούς καφέδες με καναλάρχες, εκδότες, εργολάβους, με επίδοξους μιντιάρχες, αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της.
Αναλαμβάνει η ίδια πλέον τους δημοσιογραφικούς οργανισμούς» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος τόνισε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διατήρηση στην εξουσία.
«Με μοχλό τις ελεγκτικές και διωκτικές αρχές ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει να ελέγξει και να «συνετίσει» ΜΜΕ που μέχρι χθες καταριόταν» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στο πόρισμα της Εξεταστικής του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ από τις τράπεζες, τονίζοντας ότι αν και αρχικά η κυβέρνηση έκανε λόγο για τρίγωνο της διαπλοκής, υπογράμμισε ότι όλα αυτά αποδείχθηκαν ψέματα.
Όσον αφορά τα προβλήματα των αγροτών, ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι κανείς δεν έχει αντιληφθεί πόσο σημαντικές είναι για την Ελλάδα η γεωργία και η αλιεία.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο κόστος παραγωγής, το οποίο είναι υπέρογκο για τους Έλληνες παραγωγούς, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες σε εθνικό επίπεδο για τη μείωση του, αν όπως είπε, «θέλουμε να μη σβήσει ο πρωτογενής τομέας και η μεταποίηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης