Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά προς Τσίπρα: Δεν θα βρείτε συμπαραστάτες στον εκλογικό νόμο - Αφήστε τις κουτοπονηριές

Γεννηματά προς Τσίπρα: Δεν θα βρείτε συμπαραστάτες στον εκλογικό νόμο - Αφήστε τις κουτοπονηριές
«Η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τον εκλογικό νόμο είχε κατατεθεί εγκαίρως και δεν τη λάβατε υπόψη»
Σε έντονο ύφος απάντησε στον πρωθυπουργό κατά τη δευτερολογία της στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για… κουτοπονηριές από πλευράς της κυβέρνησης.
«Δεν θα βρείτε συμπαραστάτες στο ζήτημα του εκλογικού νόμου.
Κι αφήστε τις κουτοπονηριές για λίγα λεπτά παραπάνω στην παραμονή στην εξουσία.
Η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τον εκλογικό νόμο είχε κατατεθεί εγκαίρως και δεν τη λάβατε υπόψη», δήλωσε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αφορμή το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπό της για ξεκάθαρη τοποθετηθεί σχετικά με το ποια είναι η προοδευτική πολιτική και γιατί δεν συνδράμει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ό,τι αφορά την παρατήρηση του πρωθυπουργού για τα μέτρα που προτείνει το Δ.Ν.Τ., η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για «δήθεν ηρωική διαπραγμάτευση» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι έτοιμη να συνθηκολογήσει, αποδεχόμενη μόνιμα μέτρα, όπως ο «κόφτης» διαρκείας, αλλά τα μεταθέτει για το 2018.
«Ή Δ.Ν.Τ. και βαριά μέτρα ή τέταρτο μνημόνιο με όρους Schaeuble», συμπλήρωσε.
Επίσης, η κ. Γεννηματά κατηγόρησε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι η πόλωση που επιδιώκει ρίχνει νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τον λαϊκισμό σας τον ζήσαμε στα Ζάππεια και στους αγανακτισμένους.
Το δίλημμα δεν είναι ναι ή όχι στον λαϊκισμό αλλά πρόοδος ή συντήρηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ διαμήνυσε ότι στη κρίσιμη περίοδο που περνά η χώρα το δίλημμα είναι εθνική συνεννόηση ή καταστροφή, καλώντας το κυβερνών κόμμα και την αξιωματική αντιπολίτευση να ανταποκριθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης