Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Μετά την αποτυχία στα κανάλια, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ελέγξει τον ΔΟΛ και το MEGA

Θεοδωράκης: Μετά την αποτυχία στα κανάλια, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ελέγξει τον ΔΟΛ και το MEGA
«Η συμφωνία στρώνεται και είναι συγκεκριμένο το ενδιαφέρον του εργολάβου κ. Μπόμπολα, που έκανε τις συναντήσεις με τους υπουργούς, να σώσει, υποτίθεται, τον ΔΟΛ»
Γα προσπαθεί ελέγχου των μεσών μαζικής ενημέρωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο κατά τη δευτερολογία του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Είναι σαφές πως προσπαθεί το μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποτυχία στα κανάλια, να ελέγξει τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, και δι’ αυτού, πιστεύω, το MEGA.
Η συμφωνία στρώνεται και είναι συγκεκριμένο το ενδιαφέρον του εργολάβου κ. Μπόμπολα, που έκανε τις συναντήσεις με τους υπουργούς, να σώσει, υποτίθεται, τον ΔΟΛ», δήλωσε όλο νόημα δηλώσεις ο κ. Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα στο ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια διάσωσης των εντύπων, όχι όμως των ιδιοκτητών των εντύπων, όπως έχει γίνει και στο εξωτερικό, σημειώνοντας ότι «δεν πρέπει η χώρα να μείνει χωρίς έντυπα, ανεξαρτήτως των διαφορών μεταξύ των πολιτικών».
Επίσης, έβαλε στο στόχαστρο και τον επικεφαλή του συγκυβερνώντος κόμματος, Πάνο Καμμένο.
«Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον ανειλικρινές να αναφέρεσαι στο προηγούμενο καθεστώς λέγοντας πως κυβερνούσε η Δεξιά με το Κέντρο, και σήμερα που κυβερνάς εσύ με έναν ακροδεξιό πολιτικό, να μην λες κουβέντα.
Έλεος και λίγη αυτογνωσία», σχολίασε σχετικά.
Σε ό,τι αφορά στον εκλογικό νόμο, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε πως η κυβέρνηση κάνει τυχοδιωκτικές επιλογές, ανάλογα με το τι την συμφέρει κάθε φορά, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να ψηφίζουν και όσοι Έλληνες βρίσκονται στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης