Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας: Όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο κινδυνεύουμε να βρεθούμε με ένα 4ο μνημόνιο

tags :
Τσιάρας: Όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο κινδυνεύουμε να βρεθούμε με ένα 4ο μνημόνιο
Να χειραγωγήσει τον Τύπο επιθυμεί η κυβέρνηση υποστήριξε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ
Την θέση ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο κινδυνεύει να βρεθεί η χώρα με την ανάγκη ενός τέταρτου μνημονίου διατύπωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κ. Τσιάρας.
Σε δηλώσεις της στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τσιάρας υποστήριξε ότι θέση της ΝΔ είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό η αξιολόγηση, χωρίς ωστόσο να περάσει η σωρεία των μέτρων που απαιτούν οι δανειστές.
«Όσο καθυστερεί η αξιολόγηση δεν υπάρχει προοπτική για τη υλοποίηση του σχεδιασμού της χώρας για την έξοδο στις αγορές.
Παράλληλα δημιουργούμε τις συνθήκες να βρεθεί η Ελλάδα με την ανάγκη ενός 4ου μνημονίου.
Όψιμα αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση πόσο σκληροί παίχτες είναι ο κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ» είπε ο κ.Τσιάρας, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανακαλύψει τους εχθρούς».
«Αλλά τα δεδομένα είναι είτε κάνουμε μια δυσάρεστη πολιτική και τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα ή μένουμε έρμαια μια λαϊκιστικής πολιτικής, δεν αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα και καταλήγουμε με τραγικές συνέπειες» είπε ο κ.Τσιάρας.
Όσον αφορά τις εξελίξεις στα ΜΜΕ με αφορμή την υπόθεση του ΔΟΛ, ο γραμματέας της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να χειραγωγήσει τον τύπο.
 «Προκαλέσαμε τον πρωθυπουργό να μας απαντήσει τι εννοεί, όταν ζητά εθνικό πλαίσιο για την στήριξη του Τύπου, χωρίς να πάρουμε απάντηση.
Όταν ο πρωθυπουργός έκλαιγε χθες για τον ΔΟΛ και ζητούσε να διασωθούν οι εργαζόμενοι, θα έπρεπε με τον ίδιο τρόπο να κλαίει για το κλείσιμο των καναλιών, που επιχειρήθηκε με έναν αντισυνταγματικό νόμο -όπως φάνηκε- γιατί και εκεί κάποιοι εργαζόμενοι θα έχαναν τη δουλειά τους» τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, ο οποίος τάχθηκε υπέρ των κοινών προσπαθειών για την προστασία του Τύπου «αρκεί να κινηθεί στο πλαίσιο του Συντάγματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης