Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ – Δεν υπάρχει κουλτούρα συνεννόησης

Θεοχαρόπουλος: Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ – Δεν υπάρχει κουλτούρα συνεννόησης
Η τεχνητή πόλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν αφήνει να συζητηθεί το πώς μπορούμε να βγούμε από την κρίση είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την θέση ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρόκειται να γίνει συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος κάλεσε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να αναζητήσουν αλλού μαξιλαράκια.
«Η τεχνητή πόλωση και ο διχασμός μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν αφήνει να συζητηθεί το πώς μπορούμε να βγούμε από την κρίση» υπογράμμισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτό που χρειάζεται είναι εθνική συνεννόηση, όπως απαιτούνταν και το 2012.
«Δεν υπάρχει κουλτούρα εθνικής συνεννόησης ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό θα ανακυκλώνονται συνεχώς τα ίδια προβλήματα» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνοντας πως «δεν πρόκειται η Δημοκρατική Συμπαράταξη να συναινέσει σε συνεργασίες που δεν περιβάλλονται από ένα πλαίσιο εθνικής συνεννόησης με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις».
«Πώς θα γίνουν όλα αυτά που χρειάζεται ο τόπος με αυτή την πολιτική που ασκείται σήμερα ή με την πολιτική που νομίζει ότι μπορεί να ασκήσει μόνος του ο κ. Μητσοτάκης;» διερωτήθηκε ο κ.Θεοχαρόπουλος, υποστηρίζοντας ότι «δεν λύνονται από οριακές πλειοψηφίες τόσο μεγάλα προβλήματα».
Αναφερόμενος στις διεργασίες της κεντροαριστεράς ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύεται στην κοινωνία και αυτό, όταν γίνεται, έχει ένα αποτύπωμα, και κοινοβουλευτικό».
«Φαίνεται ότι οι πολίτες που είναι απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν μία εναλλακτική λύση, για να μην κατευθυνθούν σε λύσεις αποχής ή απολίτικη στάση.
Ο χώρος της κεντροαριστεράς χρειάζεται ενότητα και όχι κατακερματισμό των δυνάμεων, κανείς δεν περισσεύει» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης