Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Ο «κορσές» των μέτρων να είναι πολύ στενός - Πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του ΔΟΛ

tags :
Ένωση Κεντρώων: Ο «κορσές» των μέτρων να είναι πολύ στενός - Πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του ΔΟΛ
Με αφορμή τις εξελίξεις στο ΔΟΛ, η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι «η υπόθεση του ΔΟΛ χρειάζεται χρήματα, διαφορετικά, θα αιωρείται η υποψία ότι η κυβέρνηση μπαίνει στον ΔΟΛ με στόχο να τον καταστήσει προπαγανδιστικό της εργαλείο»
Τις πολιτικές εξελίξεις με φόντο τις διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης αλλά και το θέμα που έχει προκύψει με τον ΔΟΛ σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων.
Βρισκόμαστε προ πολιτικών εξελίξεων αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όπου επισημαίνεται ότι «τα χρονικά περιθώρια για το κλείσιμο της αξιολόγησης εξαντλούνται και η κυβέρνηση οδεύει προς λύση υπογραφής των πάντων».
Η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι «εξαντλούνται τα περιθώρια για την αξιολόγηση και ο "κορσές" των μέτρων θα είναι πολύ στενός για την Ελλάδα», για να υπογραμμίσει ότι «ενώ προπαγανδιζόταν σκληρή διαπραγμάτευση βαίνουμε προς υπογραφή "κορσέ", τον οποίο είναι αδύνατον να σηκώσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».
Όσο αφορά στην υπόθεση του ΔΟΛ, σε διαφορετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι «πρέπει να διαλευκανθεί ποιος είναι ο χρηματοδότης που κρύβεται πίσω και ποιος θα επενδύσει στην εξυγίανση του ΔΟΛ».
Επίσης επισημαίνεται ότι «η υπόθεση του ΔΟΛ χρειάζεται χρήματα, διαφορετικά, θα αιωρείται η υποψία ότι η κυβέρνηση μπαίνει στον ΔΟΛ με στόχο να τον καταστήσει προπαγανδιστικό της εργαλείο».
Η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει, ότι «η διάσωση του ΔΟΛ μας ενδιαφέρει, αρκεί να μην γίνει σε βάρος του μόνιμου υποζυγίου της κοινωνίας.
Μας ενδιαφέρει επίσης και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης