Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άρθρο Ν. Μιχαλολιάκου για τα γεγονότα στη Βέροια και για την «επιστροφή» του Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ

Άρθρο Ν. Μιχαλολιάκου για τα γεγονότα στη Βέροια και για την «επιστροφή» του Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ
«Θυμίζουμε ότι στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις Ευρωεκλογές 2014, εθνικές εκλογές Ιανουαρίου 2015 και Σεπτεμβρίου 2015 η Χρυσή Αυγή ήρθε τρίτο κόμμα και πέρασε το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής 
Ενώπιον των αστυνομικών δυνάμεων έγινε επίθεση και καταστράφηκαν τα γραφεία ενός πολιτικού κόμματος ψηφισμένου από τον Ελληνικό Λαό και κανένα κόμμα από όλα αυτά που έχουν αυτοανακηρυχθεί ως “συνταγματικό” ή “δημοκρατικό” τόξο δεν καταδίκασε την πράξη αυτή.
Αυτό και μόνον δείχνει την βαθύτατη υποκρισία τους και το πόσο ψεύτικοι είναι όταν παριστάνουν τους μεγάλους δημοκράτες και τους υπερασπιστές του Συντάγματος.
Θα επανέλθω στο ζήτημα των γεγονότων της Βεροίας και στα όσα συνέβησαν στην πόλη, κάνοντας μία παρένθεση, προκειμένου να αναφερθώ σε ένα πολιτικό θέμα, το οποίο έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα στην επιστροφή Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ και στις διάφορες προσχωρήσεις και αποστασίες βουλευτών άλλων κομμάτων σε αυτό.
Με τις προσχωρήσεις αυτές το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσει σε αριθμό τον αριθμό των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έτσι να είναι η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη μέσα στη βουλή.
Η περίπτωση αυτή μας θυμίζει το πως τις παραμονές των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015 δημιουργήθηκε και μάλιστα εκτός διαδικασιών βουλής το κόμμα Λαφαζάνη, προκειμένου να μη πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Λίγες ημέρες μετά είχαμε εκλογές και το κόμμα Λαφαζάνη όχι μόνον δεν ήταν τρίτο, αλλά δεν υπήρχε στη βουλή…
Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ τώρα. Είναι δυνατόν να πιστεύουν όλοι αυτοί, οι οποίοι πατρονάρουν αυτές τις εξελίξεις(;), ότι με τον πρωθυπουργό πρωτοπόρο των μνημονίων Γ. Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ θα ενισχυθεί;
Ακόμη και αν ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ, που όλα δείχνουν πως θα ξεπεράσει, με βουλευτές που έχουν εκλεγεί με άλλα κόμματα, τον αριθμό των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι δυνατόν να θριαμβολογούν ότι έγιναν έτσι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας;
Και για πόσο θα διαρκέσει αυτό; Μέχρι τις επόμενες εκλογές!
Θυμίζουμε ότι στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις Ευρωεκλογές 2014, Εθνικές εκλογές Ιανουαρίου 2015 και Σεπτεμβρίου 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε τρίτο κόμμα και πέρασε το ΠΑΣΟΚ.
Ας περιμένουν λοιπόν τις εκλογές και τότε θα δούμε την θέση των κομμάτων και όχι με αποστασίες και μεταγραφές βουλευτών.
Επανέρχομαι στα γεγονότα της Βεροίας και στο ότι κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την επίθεση κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πώς είναι δυνατόν, όμως, να την καταδικάσει, όταν όλα σχεδόν είχαν βγάλει ανακοινώσεις κατά των εγκαινίων των γραφείων μας;
Το ΠΑΣΟΚ μάλιστα είχε το θράσος, το ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων και των Ιμίων του Σημίτη, να μιλήσει για πολιτικό υπόκοσμο!
Από κοντά και δίπλα στα κόμματα του λεγομένου “συνταγματικού” τόξου και η ίδια η κρατική τηλεόραση, η οποία μίλησε αναφερόμενη στα επεισόδια στη Βέροια για αντιδράσεις… “πολιτών”!
Ποιοι ήταν αυτοί οι “πολίτες”;
Ποιοι άλλοι από τους προστατευόμενους από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι προέβησαν σε σωρεία παρανόμων πράξεων χωρίς να γίνει ούτε μία σύλληψη, ούτε καν μία προσαγωγή! Είχαμε μάλιστα και το γεγονός το οποίο αποτυπώθηκε και σε βίντεο στο διαδίκτυο τους δήθεν πολίτες να σχίζουν και να καταστρέφουν ενώπιον αστυνομικών μία Ελληνική Σημαία.
Κράτος και παρακράτος χέρι-χέρι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το μεγάλο τους πρόβλημα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία προσπαθούν να σταματήσουν με κάθε τρόπο, είτε αυτός είναι “μεταγραφές” βουλευτών, είτε λιθοβολισμοί και αντισυγκεντρώσεις.
Ό,τι και να κάνουν η Σημαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν υποστέλλεται και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι τα εγκαίνια των γραφείων του Εθνικιστικού Κινήματος έγιναν κανονικά στην Βέροια και ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στο κέντρο της υπερήφανης αυτής πόλεως της Μακεδονίας μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης