Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ετοιμάζει ηρωική έξοδο ο Τσίπρας – Δύσκολο να αντέξει η κυβέρνηση

Μπακογιάννη: Ετοιμάζει ηρωική έξοδο ο Τσίπρας – Δύσκολο να αντέξει η κυβέρνηση
Όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση τόσο μεγαλώνει το πακέτο των μέτρων είπε η βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει ηρωική έξοδο από τη διακυβέρνηση της χώρας διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάνη.
Σε δηλώσεις της στο «Παραπολιτικά Fm» η κα.Μπακογιάννη τόνισε πως είναι δύσκολο να αντέξει στην εξουσία η κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως κάνει παντελώς λάθος ανάγνωση της πραγματικότητας στις δημόσιες δηλώσεις της.
«Όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση, το πακέτο των μέτρων μεγαλώνει διαρκώς» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία επέκρινε την κυβέρνηση για ρουσφετολογική στάση.
«Η ΝΔ δεν θα ευλογήσει τίποτα που είναι παράνομο» είπε η κα.Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας πως αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «ένα σοκ ανάπτυξης για να απελευθερωθεί η οικονομία και να πάρει μπροστά» σημειώνοντας πως για το λόγο αυτό χρειάζεται μια σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση.
Όπως είπε η βουλευτής της ΝΔ, η Συμφωνία Αλήθειας κερδίζει έδαφος ενώ εκτίμησε πως ο κόσμος εκείνος «που δεν έχει παραδοθεί, ενόψει εκλογών, θα βγει με πάθος να στηρίξει μια διαφορετική πολιτική».
Πάντως, η κα.Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι η ΝΔ έχει κάνει λάθη, τονίζοντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα αποφασιστικότητα, ταχύτητα και να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης