Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές – Δεν κυβερνάται μια χώρα με δημοσκοπήσεις

Ζαχαριάδης: Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές – Δεν κυβερνάται μια χώρα με δημοσκοπήσεις
Η δύσκολη διαδρομή που ακολουθεί η κυβέρνηση θα δικαιωθεί στο τέλος της τετραετίας είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές και ότι δεν μπορεί μια χώρα να κυβερνηθεί βάσει των δημοσκοπήσεων διατύπωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία βάσει της οποίας η ΝΔ προηγείται με 14 ποσοστιαίες μονάδες ο κ.Ζαχαριάδης είπε πως η κυβέρνηση ακολουθεί μια δύσκολη διαδρομή και ότι θα δικαιωθεί στο τέλος της τετραετίας.
«Οι δημοσκοπήσεις ως «φωτογραφίες της στιγμής» κάποιες φορές είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και άλλες όχι» τόνισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκτίμησε πως στο τέλος της τετραετίας θα έχουν αλλάξει σημαντικά στοιχεία «όχι μόνο στην μακροοικονομία, αλλά και στην καθημερινότητα του πολίτη».
Αναφερόμενος στις εκτιμήσεις του P. Thomsen για την πορεία της ανεργίας στην Ελλάδα, ο κ.Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στη διαφορετική οπτική των εκτιμήσεων του Thomsen μέχρι την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αλλαγή της μετά.
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Schaeuble ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς την συμμετοχή του ΔΝΤ ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι «ο Schaeuble είναι σημαντικός παίχτης, δεν είναι καθοριστικός και όταν τα λέει αυτά, μιλάει για να τον ακούν εκτός του διεθνούς, τόσο στο εσωκομματικό του ακροατήριο, καθώς πιέζεται και από ακροδεξιές δυνάμεις, όσο και στην γερμανική κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης