Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η ΝΔ ζητάει άμεσα πολιτική αλλαγή – Ο Τσίπρας θέλει να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία

Κικίλιας: Η ΝΔ ζητάει άμεσα πολιτική αλλαγή – Ο Τσίπρας θέλει να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία
«Mε κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη οι φόροι θα μειωθούν πάση θυσία», τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας
Ο Α. Τσίπρας θέλει πάση θυσία να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας, «φορτώνοντας το κόστος της παραμονής του στους πολίτες» και γι΄αυτό «η ΝΔ ζητάει άμεσα πολιτική αλλαγή και εκλογές», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας σε συνέντευξή του στα "Παραπολιτικά" σημειώνει ότι «η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα, που ο ορθός πολιτικός λόγος των μεταρρυθμίσεων και της κανονικότητας θα νικήσει το ψέμα και τον λαϊκισμό κατά κράτος».
Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση τονίζει πως «δεν έχει υπάρξει στη μεταπολίτευση τόσο καταστροφική κυβέρνηση όσο αυτή των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ».
Κατά τον ίδιο, «η ελπίδα για τη χώρα, εδράζεται στην "Συμφωνία Αλήθειας" που κομίζει ένα εθνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, παραγωγικής ανασυγκρότησης και ενότητας των δημιουργικών δυνάμεων τη χώρας.
Αυτό το Πρόγραμμα έχει ανάγκη η κοινωνία, για αυτό και όλες οι δημοσκοπήσεις, στα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία, δείχνουν ότι στη χώρα συντελείται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».
Σημειώνει δε, πως «με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη οι φόροι θα μειωθούν πάση θυσία», αλλά και ότι «η Ελλάδα χρειάζεται μια αξιόπιστη και σοβαρή κυβέρνηση και όχι ψευτοτσαμπουκάδες και τυχοδιωκτισμούς, που κόστισαν και κοστίζουν πολύ ακριβά».
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρόσωπα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ και σχηματισμοί όπως το Ποτάμι, χωρούν στη ΝΔ ή στην μελλοντική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει ότι «η κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα είναι μια κυβέρνηση των άξιων και των ικανών.
Θα είναι κυβέρνηση της Εθνικής Ελλάδας και τα κριτήρια σύνθεσής της είναι αξιακά, μεταρρυθμιστικά και ηθικά»,
Χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «τοξικό», συμπληρώνοντας μάλιστα ότι «δεν υπάρχει κανείς που να ήθελε να αυτοκτονήσει πολιτικά, συνεργαζόμενος μαζί του».
Σχετικά με τα σενάρια περί νέας αλλαγής του εκλογικού νόμου, ο κ. Κικίλας μιλά για «φαιδρά σενάρια που επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταρρέει και θα προσπαθήσει να μετέλθει κάθε μέσου, προκειμένου να μείνει στην εξουσία και, αν δεν το καταφέρει, να ναρκοθετήσει την προοπτική της χώρας».
Στην επόμενη Βουλή, σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «θα συμφωνήσουμε με τα υπόλοιπα κόμματα, σε έναν βιώσιμο και δίκαιο εκλογικό νόμο, καταργώντας τον "νόμο Τσίπρα"».
Τέλος, αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Μουλόπουλου στον ΔΟΛ τονίζει ότι «η αξιοπιστία και οι συμπεριφορές όλων κρίνονται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης