Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Σε νέα συνεχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε η Εξεταστική Επιτροπή για την δανειοδότηση των κομμάτων

Λοβέρδος: Σε νέα συνεχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε η Εξεταστική Επιτροπή για την δανειοδότηση των κομμάτων
Τι  δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Α. Λοβέρδος, για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ
«Σε νέα συνεχόμενη ήττα, αποτυχία και φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε η Εξεταστική Επιτροπή για την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
Όπως σημείωσε, τα εγκλήματα και οι ένοχοι, για τους οποίους μιλούσαν δεν βρέθηκαν ποτέ.
«Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να εμπαίζει ούτε τους πολίτες ούτε τον πολιτικό κόσμο της χώρας με αίολα αφηγήματα και κορώνες περί διαπλοκής τη στιγμή μάλιστα που η ίδια επιδίδεται σ αυτήν όπου νομίζει ότι μπορεί (τηλεοπτικές άδειες, ΔΟΛ, ...)
Ας πάρουν απόφαση πως η πολιτική της προπαγάνδας που πιστά ακολουθούν οτι ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια δεν περνάει γιατί κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.
Ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας και εκείνοι πιο αφερέγγυοι από ποτέ», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.
«Το πόρισμά τους δεν είναι παρά μία έκθεση ιδεών που τελικά όχι μόνο τους αφήνει έκθετους αλλά κυρίως πιστοποιεί το ένα και μόνο πράγμα που γνωρίζουν να κάνουν καλά: να λαϊκίζουν ασύστολα», κατέληξε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης