Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (Ευρωβουλευτής): Με παλιά υλικά δεν χτίζεις νέα κεντροαριστερά

Ανδρουλάκης (Ευρωβουλευτής): Με παλιά υλικά δεν χτίζεις νέα κεντροαριστερά
"Xρειάζεται ριζοσπαστική ανανέωση ιδεών και προσώπων", αναφέρει ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης
«Με παλιά υλικά δεν χτίζεις νέα κεντροαριστερά», υπογραμμίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Βραδυνή της Κυριακής, ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι εάν οι διαδικασίες ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς οδηγήσουν σε αναπαλαίωση της παράταξης τότε αυτό θα είναι ένα δώρο προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τονίζει επίσης ότι η ενότητα δεν αρκεί από μόνη της, αλλά χρειάζεται ριζοσπαστική ανανέωση ιδεών και προσώπων.
Για τη κυβέρνηση ανέφερε ότι «η οπορτουνιστική της στρατηγική, γύρισε το ρολόι πίσω στο 2012 απαξιώνοντας τις θυσίες του ελληνικού λαού και εκθέτοντας την χώρα σε περαιτέρω κινδύνους.».
Πρόσθεσε ότι «ο χαμένος χρόνος σημαίνει αναπτυξιακή στασιμότητα, περιορισμό των εσόδων για το κράτος, επιδείνωση της ανεργίας, λουκέτα, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού και των ελεύθερων επαγγελματιών.
Αυτά είναι τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και όχι τα παιχνίδια τακτικής της κυβέρνησης με το ΔΝΤ».
Αναφερόμενος στην ένταξη βουλευτών από το Ποτάμι χαρακτηρίζει άκομψο «από τη μια να τους προσκαλούμε για συνεργασία και ταυτόχρονα να παίρνουμε βουλευτές εκλεγμένους στα ψηφοδέλτια του».
Υπογραμμίζει ακόμη για το ίδιο θέμα ότι «είναι θέμα αξίων να μείνουμε μακριά από τέτοιες κινήσεις που υιοθέτησαν στο παρελθόν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ»
Τέλος, για την εκλογή Trumpεκτιμά ότι «είναι  η ευκαιρία της Ευρώπης για να πρωταγωνιστήσει ως δημοκρατική, πολιτικά φιλελεύθερη δύναμη αξιών απέναντι στο μισαλλόδοξο λόγο του νέου Αμερικανού Προέδρου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης