Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιρώνης: Έτοιμοι να συζητήσουμε περαιτέρω ελαφρύνσεις με τον αγροτικό κόσμο

Τσιρώνης: Έτοιμοι να συζητήσουμε περαιτέρω ελαφρύνσεις με τον αγροτικό κόσμο
«Οι πρόωρες εκλογές δεν θα προσφέρουν τίποτα», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Τσιρώνης
«Οι πρόωρες εκλογές δεν θα προσφέρουν τίποτα στον τόπο, με εξαίρεση την πολιτική φιλοδοξία του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ.Τσιρώνης, σε συνέντευξή του στην "Βραδυνή της Κυριακής".
Ο ίδιος δηλώνει για τους αγρότες ότι «είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε περαιτέρω ελαφρύνσεις με τον αγροτικό κόσμο αν συνεχιστεί η μείωση της φοροδιαφυγής και κλείσει θετικά ο προϋπολογισμός του 2017».
Μάλιστα, τονίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί η αποπληρωμή στους αγρότες για το πετρέλαιο των ετών 2013 και 2014, ενώ γνωστοποιεί ότι «ήδη συζητάμε μέτρα για να εξασφαλιστεί ΝΕΤ τιμή για τα προϊόντα ώστε να αποφύγουμε ολιγοψωνιακές συμπεριφορές».
Για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, εκτιμά ότι «οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν φανερή την ύστατη προσπάθεια του κ. Schaeuble να επαναφέρει το αρχικό του σχέδιο για μνημόνιο με δραχμή», υπογραμμίζοντας ότι «η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό».
Τέλος, σημειώνει ότι «οι κατηγορίες σε βάρος της κυβέρνησης για δήθεν απόπειρα χειραγώγησης του Τύπου θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γίνονταν από όσους επί δεκαετίες μετέτρεψαν πολλά από τα σημαντικότερα ΜΜΕ σε κρατικοδίαιτους χειροκροτητές του καθεστώτος τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης