Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ελπίζουμε η κυβέρνηση να κάνει το καθήκον της και να κλείσει την αξιολόγηση

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ελπίζουμε η κυβέρνηση να κάνει το καθήκον της και να κλείσει την αξιολόγηση
"Aν αργήσουμε πέραν του Μαρτίου πλέον η Ελλάδα θα είναι στο κενό", ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης
«Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση θα μπορέσει να κάνει το καθήκον της και να κλείσει την αξιολόγηση», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, βουλευτής Β' Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, στο περιθώριο εκδήλωσης με τίτλο «2017: χρονιά πρόκλησης για την Αγορά», την οποία διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).
Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  εξέφρασε φόβους ότι «αν αργήσουμε πέραν του Μαρτίου πλέον η Ελλάδα θα είναι στο κενό», υπενθυμίζοντας μάλιστα πως «ο  κ. Τσακαλώτος είχε δηλώσει τον Νοέμβριο ότι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έως τις 5 Δεκεμβρίου καήκαμε.
Τώρα βρισκόμαστε στο τέλος Ιανουαρίου και βάζουμε στόχο την 20η Φεβρουαρίου».
Κατά τον ίδιο, οι αιτιάσεις για νέα μέτρα θα είχαν αποφευχθεί εάν η κυβέρνηση είχε κλείσει γρήγορα την αξιολόγηση, προσθέτοντας πως «όσο χάνουν χρόνο μεγαλώνει ο λογαριασμός».
Για το μέτωπο της ανεργίας, ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι ο μόνος τρόπος για να μειωθεί πραγματικά είναι να πάρει μπρος η ιδιωτική οικονομία, κάτι που όπως είπε είναι αδύνατον με αυτή τη φορολογία που ακολουθεί η κυβέρνηση Τσίπρα.
Κάνοντας αναφορά στον δημόσιο τομέα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η ΝΔ δεν έχει σχέδιο για απολύσεις, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει ακόμη μεγάλο περιθώριο για μείωση των κρατικών δαπανών.
«Παράδειγμα όταν παίρνουν δύο υπουργοί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάνε Αμερική, ξοδεύοντας 150.000 ευρώ, για να πάνε μία βόλτα, προφανώς και υπάρχει μεγάλο περιθώριο για μείωση των δαπανών», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, για  τις αγροτικές κινητοποιήσεις σημείωσε ότι «είναι λογικό οι αγρότες να αντιδρούν», αφού «ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε τον αγροτικό κόσμο της χώρας με έναν χυδαίο τρόπο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης