Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Ο κ. Μουζάλας εκτίθεται για ακόμη μία φορά - Επιβεβαιώνει την ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης

Βαρβιτσιώτης: Ο κ. Μουζάλας εκτίθεται για ακόμη μία φορά - Επιβεβαιώνει την ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης
«Ο κ. Μουζάλας δε δίστασε να προσβάλει τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αφού τους κατηγόρησε ότι στο παρελθόν υπήρξαν, ουσιαστικά, ”κατ' εντολήν δολοφόνοι”», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ 
O ”λαλίλαστος” κ. Μουζάλας, στην απέλπιδα προσπάθειά του να βρει υπευθύνους για τις δικές του πολιτικές αποτυχίες, εκτίθεται για ακόμη μία φορά.
Σε αυτό το αιχμηρό σχόλιο προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνέντευξή του.
Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, ο Μουζάλας «αφού έχει ήδη δεχθεί τις επικρίσεις και τις καταγγελίες της Ευρωπαϊκής Επτροπής, του Ο.Η.Ε., των Μ.Κ.Ο. που ασχολούνται με τη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά και όλων των νησιωτών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, κατάφερε να καταδικαστεί και στη συνείδηση των Σωμάτων Ασφαλείας».
Ειδικότερα, επισήμανε ότι ο υπουργός «επιβεβαίωσε την ολέθρια πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, ομολογώντας την απροθυμία της να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα της χώρας.
Κινούμενη, προφανώς, στη λογική του κ. Τσίπρα ότι “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα”!..
Γιατί ο ίδιος πιστεύει ότι το να προστατεύεις τα σύνορά σου, σημαίνει “να βουλιάζεις βάρκες”».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης τον καλεί να «μάθει, επιτέλους, τους τρόπους και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το σύνολο των χωρών της Ευρώπης, όταν προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορά τους και να συμβουλευτεί τους επιτελείς και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Αυτούς που καθημερινά επιτελούν ένα πολυδιάστατο εθνικό έργο, διασώζοντας με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο.
Αυτούς που ο κ. Μουζάλας σήμερα δε δίστασε να προσβάλει, αφού τους κατηγόρησε ότι στο παρελθόν υπήρξαν, ουσιαστικά, ”κατ' εντολήν δολοφόνοι”».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης