Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Τα μέτρα που υλοποιούνται τώρα είναι και πρέπει να είναι τα τελευταία – Για να σταθούμε στα πόδια μας

tags :
Ρήγας: Τα μέτρα που υλοποιούνται τώρα είναι και πρέπει να είναι τα τελευταία – Για να σταθούμε στα πόδια μας
Καμία πολιτική βούληση για μείωση του αφορολόγητου υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι τα μέτρα που υλοποιούνται τώρα είναι και πρέπει να είναι τα τελευταία προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και πάλι η χώρα διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για οτιδήποτε που αλλάζει τον προσανατολισμό των μέτρων και της συμφωνίας» τόνισε μιλώντας στον Focus Fm και αναφερόμενος στο θέμα του αφορολόγητου ο κ.Ρήγας.
«Ο κ. Παπαδημητρίου θα το είπε ως αντίληψη αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια πολιτική βούληση.
Τα μετρά που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή είναι και πρέπει να είναι τα τελευταία, για να μπορέσει η χώρα να σταθεί και πάλι στα πόδια της» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ ο κ.Ρήγας υποστήριξε ότι «αποδείχθηκε από το πόρισμα ότι οι τράπεζες δάνειζαν με αέρα τα κόμματα τα ΜΜΕ, ότι υποστήριζαν τις ασκούμενες πολιτικές εξυπηρετώντας την επικοινωνιακή πολιτική των 2 κομμάτων και τα πολιτικά κόμματα έπαιρναν θαλασσοδάνεια μέσω διορισμένων διοικήσεων των τραπεζών, αυτό ήταν το τρίγωνο που αποτυπώθηκε πλήρως από τις καταθέσεις.»
«Μέσα από τη διερεύνηση, για τα μη πολιτικά πρόσωπα, εάν αποδεχτεί ότι έχουν ευθύνη πολιτικά πρόσωπα τότε θα το στείλει ο εισαγγελέας στη Βουλή» είπε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης