Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Χαμένα για την Ελλάδα τα δύο χρόνια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Πήγαμε πολύ πίσω

Γεωργιάδης: Χαμένα για την Ελλάδα τα δύο χρόνια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Πήγαμε πολύ πίσω
Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα για να μείνει στην καρέκλα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι τα δύο χρόνια που είναι στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ είναι χαμένα για την Ελλάδα διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι αυτά τα χρόνια η Ελλάδα πήγε πολύ πίσω.
«Αν δεν είχε συμβεί αυτό θα ήμασταν στις αγορές από τον Μάρτιο του 2015, δεν θα είχαμε σήμερα την τρόικα, δεν θα μιλάγαμε για τη δεύτερη αξιολόγηση, θα είχαμε απολαύσει δύο χρόνια πολύ μεγάλης ανάπτυξης.
Όλα αυτά τα χάσαμε γιατί ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος ήθελαν να παίρνουν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και να κάνουν βόλτες πάνω από τον Ατλαντικό.
Αυτοί οι άνθρωποι, όπως ο Καμμένος, ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος, ο Τσίπρας, είναι που τρέλαναν τον ελληνικό λαό, ότι δήθεν υπήρχαν από αλλού λεφτά, που αυτοί θα τα έβρισκαν πάρα πολύ εύκολα και εμείς οι κακοί δεν τα βρίσκαμε.
Δεν είναι απλώς ότι το έκαναν ψέματα για να πάρουν την εξουσία, είναι ότι με τη στάση τους εμπόδισαν την Ελλάδα να βγει από το Μνημόνιο.
Αυτοί είναι οι πραγματικοί καταστροφείς της χώρας» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι έχει αυξηθεί η πιθανότητα προσφυγής στις κάλπες αν και εξέφρασε την άποψη πως «ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα για να μείνει στην καρέκλα».
«Ο ESM ανακοίνωσε ότι ξεπάγωσαν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος μετά τη δήλωση αφοσίωσης του κ. Τσακαλώτου στο Μνημόνιο.
Το παίζει και αρχηγός των '53', τρομάρα του!
Κι αυτό η κυβέρνηση το παρουσιάζει ως επιτυχία, το ότι ξεφτίλισε τη χώρα!
Είναι άλλη μια σελίδα ντροπής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία.
Δήλωση αφοσίωσης, και έχουν τα μούτρα και μιλάνε οι δήθεν αντιμνημονιακοί!» είπε ο κ.Γεωργιάδης.
Ερωτηθείς για τον έναν χρόνο του Κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ ο κ.Γεωργιάδης έκανε λόγο για έναν χρόνο ελπίδας.
«Είναι ένας χρόνος ελπίδας ο ένας χρόνος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος.
Αν σας έλεγα πριν ένα χρόνο, η Ν.Δ., που είχε χάσει με 7 μονάδες στις εκλογές, θα προηγείτο από 10 έως 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις, θα με λέγατε τρελό.
Και όμως αυτό το έχει πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μπράβο του.
Η Ν.Δ. αποτελεί σήμερα την μοναδική ελπίδα πολιτικής αλλαγής στον τόπο και αυτό πρέπει να το πιστώσουμε και να το αναγνωρίσουμε όλοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης