Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας: Δύο χρόνια η κυβέρνηση Τσίπρα μας έχει βουλιάξει, υπογράφει τα πάντα - Φτάνει πια

Γκιουλέκας: Δύο χρόνια η κυβέρνηση Τσίπρα μας έχει βουλιάξει, υπογράφει τα πάντα - Φτάνει πια
Τελικά αυτό που μας έχει συνηθίσει ο κ.Τσίπρας είναι ότι υπογράφει τα πάντα είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα εδώ και δύο χρόνια έχει βουλιάξει τον τόπο και ότι ο λαός στενάζει από την αβάσταχτη φορολογία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας.
«Αυτό που λέμε είναι φτάνει πια.
Έχω κουραστεί να ακούω ότι για όλα φταίνε οι άλλοι εκτός από τον κ. Τσίπρα.
Οι εταίροι είναι άδικοι και σκληροί αλλά το θέμα είναι τι κάνει η Ελλάδα» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γκιουλέκας.
Ερωτηθείς για το τι θα καταφέρει να αλλάξει μια τυχόν νέα κυβέρνηση της ΝΔ, δεδομένου ότι οι δανειστές επιμένουν στη σκληρή στάση τους, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «ήταν οι ίδιοι δανειστές και το 2014 και ήμασταν εμείς η κυβέρνηση που κατεβάσαμε τον ΦΠΑ στο 13%, μειώσαμε 30% τον φόρο αλληλεγγύης».
«Ήρθε ο κ. Τσίπρας με φοροκαταιγίδα, έφερε νέο μνημόνιο.
Τελικά αυτό που μας έχει συνηθίσει ο κ. Τσίπρας είναι ότι υπογράφει τα πάντα, ό,τι του δίνουν» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως οι πολίτες δεν έχουν άλλο περιθώριο για να πληρώνουν φόρους και ότι δεν αντέχουν άλλο αυτήν την κατάσταση.
Σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια κατόπιν της απόφασης του Αρείου Πάγου για τη μη έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών, ο κ.Γκιουλέκας υποστήριξε ότι η Ελλάδα «επιθυμεί σχέσεις καλής γειτονίας».
«Ωστόσο, πρέπει να στέλνει το μήνυμα της αποφασιστικότητας και της ισχύος, να δηλώνει έτοιμη να προασπιστεί την εθνική και την εδαφική της ακεραιότητα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης