Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης και Φλωρίδης έτοιμοι για το επόμενο βήμα του προοδευτικού χώρου

Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης και Φλωρίδης έτοιμοι για το επόμενο βήμα του προοδευτικού χώρου
Η "Ώρα Αποφάσεων" έτοιμη για να ξαναγίνει από την αρχή ο προοδευτικός χώρος ένα νέο μεγάλο κόμμα
Έκκληση προς τις δημοκρατικές παράταξης για αναμόρφωση του προοδευτικού χώρου έκαναν από την Πάτρα οι Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης.
Σε εκδήλωση της πολιτικής πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» η Άννα Διαμαντοπούλου, τόνισε ότι «κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για να ξαναγίνει από την αρχή ο προοδευτικός χώρος ένα νέο μεγάλο κόμμα, που θα βάλει άλλη ατζέντα για τη χώρα, χωρίς σοβατίσματα και παθογένειες του παρελθόντος».
Ο Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε ότι «είναι η ώρα για να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο προοδευτικό κίνημα και μία νέα ισχυρή προοδευτική παράταξη» ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης είπε ότι «κάνουμε το επόμενο βήμα και ο κόσμος βρίσκεται κοντά σε αυτή την προσπάθεια».
Υπογράμμισε ακόμη ότι «ο πολίτης θέλει να ακούσει και να συμμετάσχει στη συζήτηση, μεταφέροντας το μήνυμα της κοινωνίας του προοδευτικού χώρου, ότι πρέπει να φτιάξουμε ένα νέο μεγάλο ενωμένο προοδευτικό κίνημα, που το έχει ανάγκη η Ελλάδα».
Ο Γρηγόρης Ψαριανός που μετείχε στην εκδήλωση εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» και πρόσθεσε ότι ο διάλογος για τη συγκρότηση του μεσαίου χώρου έχει ολοκληρωθεί και πλέον έφτασε η στιγμή για τις αποφάσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης