Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή – Αυτό είναι το δίλημμα πλέον για την χώρα

Γεννηματά: Εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή – Αυτό είναι το δίλημμα πλέον για την χώρα
Η εν εξελίξει διαπραγμάτευση θα καταλήξει σε νέα μέτρα και σε νέα βάρη για την κοινωνία είπε η κα.Γεννηματά
Την θέση πως το δίλημμα με το οποίο είναι αντιμέτωπη πλέον η χώρα είναι ή εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή διατύπωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Γεννηματά υποστήριξε πως η χώρα χρειάζεται μια ευρύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τονίζοντας πως τα δύο πρώτα κόμματα που θα προκύψουν από μια ενδεχόμενη εκλογική διαδικασία, θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μια μελλοντική κυβέρνηση.
«Με ευθύνη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει εθνική συνεννόηση.
Η χώρα έχει έλλειμμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης» είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία εκτίμησε πως η εν εξελίξει διαπραγμάτευση θα καταλήξει σε νέα μέτρα και σε νέα βάρη για την κοινωνία.
Η κα.Γεννηματά αφού έκανε λόγο για αλλαγή στην κυβερνητική στάση μια και κατά το πρόσφατο παρελθόν η επιχειρηματολογία ήταν «δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα», ενώ τώρα είναι «δεν κάνουμε υποχώρηση στις αρχές μας», χαρακτήρισε κίβδηλη και fake την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως πρέπει να ηττηθεί.
Επίθεση πάντως εξαπέλυσε και κατά του Κ. Μητσοτάκη καθώς έθεσε το ερώτημα γιατί παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση στην Angela Merkel και όχι στον ελληνικό λαό.
«Έχουμε ήδη έναν υποτακτικό, δεν χρειαζόμαστε άλλον» υποστήριξε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης