Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βλάχος (ΝΔ): Τα πήγε καλά στη Γερμανία ο Μητσοτάκης – Προκάλεσε προβληματισμό στο Βερολίνο

tags :
Βλάχος (ΝΔ): Τα πήγε καλά στη Γερμανία ο Μητσοτάκης – Προκάλεσε προβληματισμό στο Βερολίνο
Ο Μητσοτάκης δεν πήγε να μιλήσει για την πορεία της αξιολόγησης, αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πήγε καλά στη Γερμανία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βλάχος, ο οποίος υποστήριξε ότι κατά τη συνάντηση που είχε με την καγκελάριο Merkel παρουσίασε το εναλλακτικό σχέδιο της ΝΔ και αυτά «που είπε δημιούργησαν πολύ μεγάλο προβληματισμό».
«Τα ραντεβού είχαν κλειστεί από καιρό, όταν δεν ήταν γνωστό σε ποιο στάδιο θα βρίσκονταν οι διαπραγματεύσεις.
Συνέπεσαν με την εκκρεμότητα για την αξιολόγηση.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν πήγε να μιλήσει για την πορεία της αξιολόγησης, αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης» είπε ο κ.Βλάχος μιλώντας στην ΕΡΤ και απαντώντας για τη συγκυρία της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Βερολίνο.
Απαντώντας στις επικρίσεις, που έχουν διατυπωθεί για την δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, ότι επιθυμεί να μην κλείσει η αξιολόγηση, προκειμένου να πάμε σε εκλογές, ο κ. Βλάχος είπε ότι όλοι πρέπει να ακούσουν αυτά που λέει ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Τις θέσεις του κόμματος εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος μιλά συνέχεια για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και βάζει πάνω απ’ όλα την ομαλή πορεία της χώρας.
Η ΝΔ δεν μπορεί να επενδύσει ποτέ στην καταστροφή της χώρας για να πετύχει κομματικά, για όνομα του θεού.
Και αυτό είναι μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση», είπε ο κ.Βλάχος τονίζοντας ότι δεν θέλει να δώσει άλλη έκταση στο θέμα.
Ερωτηθείς για το τι θα πράξει η ΝΔ όταν γίνουν γνωστά τα μέτρα, που θα συμφωνηθούν στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της αξιολόγησης ο κ.Βλάχος τόνισε τους κινδύνους που εγκυμονεί μια περαιτέρω παράταση της εκκρεμότητας, ενώ επέκρινε την κυβέρνηση, που δεν επαίνεσε τον κ. Μητσοτάκη, αλλά τον κατηγόρησε ότι ταυτίζεται με τις θέσεις του ΔΝΤ κι αναρωτήθηκε από πού προκύπτει κάτι τέτοιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης