Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Περιύβριση νεκρών και εγκωμιασμός κακουργημάτων από «αντιφασίστες» και Συντάκτες της «Μονταζιέρας»

tags :
Χρυσή Αυγή: Περιύβριση νεκρών και εγκωμιασμός κακουργημάτων από «αντιφασίστες» και Συντάκτες της «Μονταζιέρας»

Καταγγελίες για «μονταζιέρα» και άθλιες αναφορές στη δίκη στο Εφετείο
Για προβολή συνθημάτων, που υβρίζουν τα δολοφονηθέντα μέλη της Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή την «Εφημερίδα των Συντακτών» με αφορμή τα επεισόδια σήμερα 14/2 στο εφετείο
«Είχαν μάλιστα το θράσος, οι έμμισθοι παρακρατικοί και οι επαγγελματίες συκοφάντες μας, να χαρακτηρίζουν αυτόν τον εμετό ως... "αντιφασιστικά συνθήματα".
Πέρα από το ότι οι εν λόγω πράξεις είναι δειλές και ανήθικες, εδώ υπάρχουν και πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα, όπως η προσβολή μνήμης νεκρού και ο εγκωμιασμός κακουργήματος, για τους δράστες των οποίων προβλέπονται σοβαρές ποινές φυλάκισης.
Αποκαλύπτονται οι άθεοι και μισέλληνες μπολσεβίκοι, που πανηγύρισαν για την άνανδρη δολοφονία των Ηρώων Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.
Μέχρι σήμερα προσπαθούσαν να το κρύψουν - τουλάχιστον οι υπάλληλοι της φυλλάδας Συντακτών - για να παριστάνουν τους... "αντικειμενικούς μάρτυρες κατηγορίας" κατά της Χρυσής Αυγής.
Όπως όμως -περίπου- λέει ο λαός: "θέλει ο μπολσεβίκος να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
«Έτσι παρουσίασαν με στόμφο αυτή την αθλιότητα και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να αντιληφθούν τη βαρύτητα του εγκλήματός τους.
Κάπου εκεί πήρε και πάλι μπρος η μονταζιέρα, το κείμενο άλλαξε και οι επίμαχες φράσεις κόπηκαν από την νέα τους ανάρτηση, αφότου βεβαίως διαστρεβλώθηκαν τα γεγονότα για να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς για αυτούς τους ελεεινούς μισανθρώπους, κρατήσαμε το εν λόγω δημοσίευμα και θα πράξουμε τα δέοντα για την τιμωρία κάθε βρωμερού συκοφάντη, κάθε άθεου υβριστή και λασπολόγου», καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης