Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος: Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει την αξιολόγηση - Οι εκλογές δεν θα ωφελήσουν την χώρα

Χρυσόγονος: Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει την αξιολόγηση -  Οι εκλογές δεν θα ωφελήσουν την χώρα
Κύριος στόχος πρέπει να είναι η απεμπλοκή από το διακρατικό δανεισμό και η έξοδος στις αγορές το 2018 είπε ο κ.Χρυσόγονος
Την θέση ότι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει την αξιολόγηση διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος, ο οποίος υποστήριξε πως οι εκλογές δεν θα ωφελήσουν την χώρα.
«Εάν συρθούμε σε διαπραγμάτευση έως το καλοκαίρι θα έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο.
Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά.
Τέτοια ζημιά, ώστε τα προληπτικά μέτρα να εφαρμοστούν και να λειτουργήσουν ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρυσόγονος, τονίζοντας ότι «κύριος στόχος πρέπει να είναι η επιστροφή στις αγορές το φθινόπωρο το 2018, όλα τα αλλά είναι μάχες οπισθοφυλακών».
«Πρέπει να βλέπεις τη λιγότερο κακή από τις εναλλακτικές που έχεις μπροστά σου.
Καλώς αντιστέκεται η κυβέρνηση σε ό,τι μπορεί να αντισταθεί, όμως πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί από το διακρατικό δανεισμό και να βγούμε στις αγορές το 2018.
Ο διακρατικός δανεισμός είναι σαν τη δόση με τα ναρκωτικά» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει την αξιολόγηση, επισημαίνοντας πάντως ότι υπάρχει δημοκρατικό πρόβλημα να νομοθετηθούν τα προληπτικά μέτρα, καθώς η λαϊκή εντολή ισχύει έως το Σεπτέμβριο του 2019 χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα «παραλογισμό των δανειστών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης