Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Πάμε σε εκλογές τώρα αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση

Καραγκούνης: Πάμε σε εκλογές τώρα αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση
Κάθε μέρα που περνά και δεν κλείνει η αξιολόγηση, το κόστος για την οικονομία ανεβαίνει είπε ο κ.Καραγκούνης
Την θέση ότι εάν δεν μπορεί η κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση, η πρόταση της ΝΔ είναι να πάμε τώρα σε εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Καραγκούνης.
«Να κλείσει μια επόμενη κυβέρνηση την αξιολόγηση, με άλλες προϋποθέσεις και με άλλη πολιτική, συμφωνημένη πολιτική.
Εμείς λέμε κλείστε την αξιολόγηση, εδώ και πολύ καιρό, γιατί κάθε μέρα που περνάει, το κόστος για την οικονομία ανεβαίνει.
Έπρεπε να έχει κλείσει η αξιολόγηση εδώ και 5-6 μήνες.
Και γι αυτό λέμε «κλείστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιολόγηση».
Αν δεν μπορείτε να κλείσετε την αξιολόγηση, τότε για εμάς το αίτημα παραμένει σταθερό, ότι πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να ακολουθηθεί ένα άλλο μείγμα πολιτικής. Έχουμε φτάσει και στο σημείο που η οικονομία στερεύει πια» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Καραγκούνης.
Αναφερόμενος στο μόνιμο αίτημα της ΝΔ για εκλογές ο κ.Καραγκούνης υποστήριξε ότι πρόκειται για «ένα ζήτημα καθαρά πολιτικό και μία ξεκάθαρη συμφωνία που κάνουμε με τους πολίτες, καθώς η προϋπόθεση για να φύγουμε από την κρίση είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση, να επιβάλουμε τη δική μας πολιτική, ένα άλλο μείγμα πολιτικής».
Ως προς το ταξίδι του κ.Μητσοτάκη στο Βερολίνο ο κ.Καραγκούνης τόνισε ότι αυτό που είπε στη Merkel και στη Schaeuble είναι «πως η θέση της Ελλάδας και της πλειοψηφίας των πολιτών είναι να παραμείνει η χώρα στο κέντρο της Ευρώπης, να παραμείνει στο ευρώ» καθώς και ότι «δεν μπορούν να συνεχιστούν αυτές οι πολιτικές ακραίας λιτότητας, που είναι πολύ επώδυνες πολιτικές για τους Έλληνες, που μετά από επτά χρόνια κρίσης τα πράγματα έχουν φτάσει στο όριό τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης