Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιστροφή στο Δημόσιο 4,3 εκατ. ευρώ από «μίζες» εξοπλιστικών από τον επιχειρηματία Γ. Καμάρη

Επιστροφή στο Δημόσιο 4,3 εκατ. ευρώ από «μίζες» εξοπλιστικών από τον επιχειρηματία Γ. Καμάρη
Ο Καμάρης έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τις πράξεις του και η επιστροφή του ανωτέρου ποσού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προσπάθειάς του να τύχει προβλεπόμενης ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης
«Μίζες» 4,3 εκατ. ευρώ από εξοπλιστικά προγράμματα επέστρεψε στο ελληνικό Δημόσιο ο επιχειρηματίας Γ. Καμάρης, που εμφανίζεται να είναι συνεργάτης του Γ. Σμπώκου.
Ο Καμάρης έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τις πράξεις του και η επιστροφή του ανωτέρου ποσού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προσπάθειάς του να τύχει προβλεπόμενης ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης.
Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονή, «το ποσό των 4.313.675 ευρώ, που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος με δικαιούχο το Ελληνικό Δημόσιο».
Σύμφωνα με τον υπουργό, το ποσό «κατατέθηκε σε εκτέλεση σχετικού βουλεύματος και επί τη βάση της παρασχεθείσας ενώπιον των ελληνικών δικαστικών αρχών ρητής ανεπιφύλακτης και άνευ προϋποθέσεων συναίνεσης του δικαιούχου του λογαριασμού στον οποίο περιήλθε το εν λόγω ποσό και ήδη κατηγορουμένου για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης