Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα - Η χώρα αφήνεται να σαπίσει από την κυβέρνηση

Κικίλιας: Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα - Η χώρα αφήνεται να σαπίσει από την κυβέρνηση
«Μόνη λύση είναι οι εκλογές», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Β. Κικίλιας
«Η Νέα Δημοκρατία έχει εδώ και πολύ καιρό ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Β. Κικίλιας, επαναλαμβάνοντας ότι  «μόνη λύση είναι οι εκλογές».
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η υπερφορολόγηση των πάντων και η ασφυξία στην αγορά έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας».
Κάνοντας αναφορά στην πορεία της  διαπραγμάτευσης, τόνισε ότι «η χώρα αφήνεται να σαπίσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αδιαφορεί για τους Έλληνες και νοιάζεται μόνο για την εξουσία».
Αναφορικά με τις συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο με την A. Merkel και τον W. Schaeuble, ο κ. Κικίλιας σημείωσε πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. «εξέπεμψε πατριωτισμό, μιλώντας με αξιοπιστία και σοβαρότητα  για τις θυσίες των Ελλήνων μέσα στην κρίση που δεν πρέπει να πάνε χαμένες».
Όμως, όπως είπε ο κ. Κικίλιας , την ίδια ώρα «που o Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε μάχη στο εξωτερικό για τα ελληνικά συμφέροντα, ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του, με αντιφατικές δηλώσεις, μνημεία ανευθυνότητας και τυχοδιωκτισμού, οδηγούσαν και οδηγούν τη χώρα στην αβεβαιότητα, την αποτυχία και άρα στην ήττα».
Σε ερώτηση για τη στάση της Γερμανίδας Καγκελάριου απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, σημείωσε ότι οι εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της χώρας αφορούν στους Έλληνες.
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «το πρόβλημα του κ. Τσίπρα είναι ότι πλέον τον αποδοκιμάζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Είναι το τίμημα για τα ψέματα, το λαϊκισμό και τη διχόνοια με την οποία δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία».
Κάνοντας αναφορά στις δηλώσεις της Φ. Γεννηματά που χαρακτήρισε υποτακτικό του κ. Schaeuble τον κ. Μητσοτάκη,  ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ τόνισε πως  «δεν κερδίζεις την κοινωνία με επικοινωνιακά τσιτάτα.
Η κοινωνία θέλει αλήθειες, σοβαρότητα και σχέδιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης