Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Κοιτάμε πάνω από το κομματικό συμφέρον - Έχουμε κάνει σημαία την εθνική συνεννόηση

Γεννηματά: Κοιτάμε πάνω από το κομματικό συμφέρον - Έχουμε κάνει σημαία την εθνική συνεννόηση
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, βραβεύτηκε από την παράταξη «Αττική» για την προσφορά της στην αυτοδιοίκηση
«Κοιτάμε  πάνω από το κομματικό συμφέρον.
 Γι αυτό έχουμε κάνει σημαία την εθνική συνεννόηση», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία βραβεύτηκε για την προσφορά της στην αυτοδιοίκηση.
Ειδικότερα, η κ. Γεννηματά  βραβεύτηκε σήμερα από την παράταξη «Αττική» για την προσφορά της στην αυτοδιοίκηση και ιδίως όπως σημείωσε ο Γιάννης Σγουρός, για την απόδοση του τέλους μεταβίβασης αυτοκινήτων, του πρώτου πόρου που έδωσε τη δυνατότητα να υπάρχει αυτοτέλεια στην αυτοδιοίκηση.
Στον χαιρετισμό της η κ. Γεννηματά αφιέρωσε αυτή τη βράβευση στην παράταξη «γιατί ό,τι κάναμε ήταν συλλογική δουλειά, δεν δούλεψε κανένας μόνος του», αλλά «και στους αγαπημένους φίλους που έφυγαν και δυστυχώς δεν έφυγε μόνο ο Γιώργος ο Καστρινάκης αλλά και ο Βασίλης ο Βαλσαμάκης».
Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην παράταξη στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, προσθέτοντας πως «πρέπει  να αποκατασταθεί η αδικία.
Η σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής, αδυνατεί να παίξει τον αναπτυξιακό ρόλο που αρμόζει στο θεσμό, χάνεται μέσα σε ιδεοληψίες του χθες, κρύβεται από την καθημερινότητα,  απέχει από αυτά που σήμερα συμβαίνουν για τις ανάγκες του Έλληνα πολίτη
Τους δώσαμε ένα μεγάλο εργαλείο, μπορούσε να ήταν ένα όπλο για τον  πολίτη της περιφέρειας και δεν αξιοποιείται όπως πρέπει».
Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «στις μέρες μας αυτό που χρειάζεται είναι ακόμη μεγαλύτερη αποκέντρωση με  αυτοδιοίκηση», συμπληρώνοντας πως «μπορεί να γίνει η αυτοδιοίκηση ο μοχλός ανάπτυξης της χώρας».
Τέλος, αναφερόμενη στην εθνική συνεννόηση, αφού σημείωσε ότι «η παράταξη μας πλήρωσε μεγάλο κόστος, γιατί έβαλε πάνω απ’ όλα το συμφέρον  της χώρας και θα συνεχίσουμε να το βάζουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «κοιτάμε  πάνω από το κομματικό συμφέρον.
Γι αυτό έχουμε κάνει σημαία την εθνική συνεννόηση.
Είναι  ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να διαμορφώσουμε μια εθνική γραμμή για τον τόπο, μια δική μας συμφωνία για να βγάλουμε τη χώρα με ασφάλεια από την κρίση και τα μνημόνια.
Για να υπηρετήσουμε όλοι μαζί, για  να υλοποιήσουμε το νέο μεγάλο εθνικό στόχο, που είναι να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους και δεν μιλώ γι αυτά που θέλουν να φύγουν, αλλά γι αυτά που φεύγουν γιατί δεν μπορούν να μείνουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης