Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Η Ελλάδα του Κ. Μητσοτάκη θα γίνει Κράτος με ασφάλεια για τους πολίτες της

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Η Ελλάδα του Κ. Μητσοτάκη θα γίνει Κράτος με ασφάλεια για τους πολίτες της
Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του είναι φανερό ότι εσκεμμένα εθελοτυφλούν μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανομίας και της βίας
«Η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσουν στην ανοχή στη βία και την ανομία, στην οποία όλο και περισσότερο διολισθαίνει η χώρα», ανέφερε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τοσίτσα, αλλά και στην επίθεση με μολότοφ κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.
Ταυτόχρονα πάντως καταδίκασε την επίθεση στην Κουμουνδούρου «χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους».
Ο κ. Χαρακόπουλος σημείωσε ότι τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο «διαψεύδουν απόλυτα τον κ. Τσίπρα και τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής απαντώντας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την έξαρση της εγκληματικότητας».
«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του είναι φανερό ότι εσκεμμένα εθελοτυφλούν μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανομίας και της βίας που έχει γίνει καθημερινότητα», πρόσθεσε.
Ακόμη, σχολίασε ότι «η ανοχή απέναντι στη δράση των βανδάλων που σπέρνουν ανενόχλητοι την καταστροφή, είτε στο ‘‘κράτος των Εξαρχείων’’, είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δίνει το πράσινο φως για να συνεχίζεται και να διογκώνεται η ανομία.
Σύμφωνα με τον βουλευτή της Ν.Δ., ο κ. Τσίπρας κάλεσε, στην ουσία, τον ελληνικό λαό να μην πιστεύει στα μάτια και στα αυτιά του. «Κι αυτό γιατί μια κυβέρνηση ανίκανων και ιδεοληπτικών αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της», πρόσθεσε.
«Η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει Κράτος με νόμο και τάξη, με ασφάλεια για όλους τους πολίτες της», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης