Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταδικάζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Να δράσει ο αρμόδιος υπουργός

Καταδικάζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Να δράσει ο αρμόδιος υπουργός
Σε κάθε περίπτωση η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσουν στην ανοχή στη βία 
O αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, με ανακοίνωσή του τόνισε ότι «καταδικάζουμε χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους» την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε δε ότι «σε κάθε περίπτωση η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσουν στην ανοχή στη βία και την ανομία, στην οποία όλο και περισσότερο διολισθαίνει η χώρα» για να προσθέσει ότι «η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει Κράτος με νόμο και τάξη, με ασφάλεια για όλους τους πολίτες της».
Σχολιάζοντας ταυτόχρονα και «τα σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο» το βράδυ του Σαββάτου, ο Μ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι «διαψεύδουν απόλυτα τον κ. Τσίπρα και τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής απαντώντας στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την έξαρση της εγκληματικότητας».
Οπως δήλωσε «ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι φανερό ότι εσκεμμένα εθελοτυφλούν μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανομίας και της βίας που έχει γίνει καθημερινότητα» επεσήμανε ο Μ. Χαρακόπουλος.

Π. Χρηστίδης: Επιτέλος να δράσει ο Τόσκας

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, με ανάρτησή του στο Twitter υπογράμμισε η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως καταδικαστέα και ότι ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας «πρέπει επιτέλους να δράσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης