Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η πολιτική και ιδεολογική κατακρήμνιση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μη αναστρέψιμη – Το 2018 θα έχει ποσοστά στο 10%

tags :
Η πολιτική και ιδεολογική κατακρήμνιση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μη αναστρέψιμη – Το 2018 θα έχει ποσοστά στο 10%
Ούτως ή άλλως για να παραφράσουμε τον Μπαλαούρα το πολιτικό και ιδεολογικό DNA του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με ποσοστά μονοψήφια….
Η πολιτική κατακρήμνιση του ΣΥΡΙΖΑ είναι νομοτελειακά μη αναστρέψιμη.
Είτε με συμφωνία στο Eurogroup στις 7 Απριλίου, είτε με ή όχι την παρουσία του ΔΝΤ, είτε με ποσοτική χαλάρωση είτε όχι… ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την μοίρα της Αριστεράς.
Η αριστερά κυβέρνησε και απέτυχε, κατέστρεψε την μεσαία αστική τάξη τον βασικό τροφοδότη της κοινωνίας και της κατανάλωσης, ψήφισε το χειρότερο μνημόνιο στην μακρά ιστορία των μνημονίων αυτής της χώρας και εφαρμόζει την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική λιτότητας που και η Μάργκαρετ Θάτσερ θα ωχριούσε…
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται προφανώς για το καλό της Ελλάδος να καταστραφεί πολιτικά.
Πως θα καταστραφεί πολιτικά;
Παραμένοντας στην εξουσία, νομοθετώντας όλα τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές, υιοθετώντας μέτρα σοκ που καμία αριστερή ιδεολογία δεν μπορεί να δεχθεί…
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα φάση αποδεικνύεται μετρ της συμμόρφωσης στους δανειστές…
Για λόγους εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης θα δείξει ότι δίνει μάχη, ότι διαπραγματεύεται και για τον λόγο αυτό σκόπιμα δεν θα κλείσει άμεσα η αξιολόγηση.
Είναι αισιόδοξο το σενάριο για 20 Μαρτίου, μάλλον 7 Απριλίου και ενώ θα έχει προηγηθεί το show του Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής στις 25 Μαρτίου του 2017.
Η κοινωνία άργησε αλλά ξύπνησε.
Κατάλαβε ότι ο Τσίπρας δεν είναι οραματιστής αριστερός πολιτικός αλλά πολιτικός με αριστερές τσέπες που προσπαθεί να παραμείνει στην εξουσία αποδεχόμενος τα πάντα….
Νομοτελειακά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεται σε φάση πολιτικής φθοράς αλλά σε φάση πολιτικής απαξίωσης.
Το 2018 ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στο 10% και θα δίνει μάχη με την Χρυσή Αυγή και το πρώην ΠΑΣΟΚ…
Μέσα σε 8 χρόνια η Αριστερά θα κλείσει ένα μεγάλο πολιτικό κύκλο από την ακμή στην χειμάζουσα παρακμή.
Βέβαια θα πρέπει να αποδοθεί στην Αριστερά και ο ρόλος του κόμματος που κυβέρνησε με το μικρότερο κοινωνικό κόστος….
Ο Μπαλαούρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις του στο Gaurdian δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι διαδηλώσεις και οι κινητοποιήσεις είναι στο πολιτικό DNA του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έρχεται να αποκαλύψει τον διαχρονικό ρόλο της Αριστεράς.
Η αριστερά κυβέρνησε προσέφερε τις υπηρεσίες της εφαρμόζοντας τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας και είναι πλέον θέμα χρόνου να επιστρέψει στην αφετηρία της….
Το 10% ποσοστό είναι ο επόμενος στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ…
Ούτως ή άλλως για να παραφράσουμε τον Μπαλαούρα το πολιτικό και ιδεολογικό DNA του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με ποσοστά μονοψήφια….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης